0
%
Uspešnih diplomaca

Akreditovano_MPNTR

NE PROPUSTITE ŠANSU DA UPIŠETE NAJTRAŽENIJE STUDIJE DANAŠNJICE!

Obezbedite svoje mesto na vreme! Predupisni rok za generaciju 2018/19. je otvoren, a promotivne cene važe do 30. aprila.

Online prijava: Konkurišite ovde 

Savetnik
Akreditovano_MPNTR-2
Studijski
program
Puna
cena
Plaćanje u celosti
(do 30. aprila)
Broj slobodnih
mesta
Na 12 rata
(iznos rate)
Informacioni sistemi 1950 1620 60 158
Elektronsko poslovanje 2200 1710 60 166
Informacione tehnologije 2400 1980 180 193
Računarska multimedija 2200 1710 180 166
Master studije 3600 2700 30 262
Informacioni sistemi

Informacioni sistemi

Steknite znanja i veštine iz oblasti informacionih sistema, analize podataka primenom softverskih alata, rada sa bazama podataka i poslovnog odlučivanja primenom informacionih tehnologija.

Naučite da primenom savremenih informacionih tehnologija i softverskih alata projektujete, modelujete, razvijate i upravljate kompleksnim poslovnim sistemima.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Informacioni sistemi »

Računarska multimedija

Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija.

Program obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Fotografija, dizajn publikacija, web dizajn, video produkcija, obrada zvuka, računarska animacija, 3D modelovanje i još mnogo toga.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Računarska multimedija »

Elektronsko poslovanje

Studijski program budućnosti. Naučite da pokrenete e-poslovanje sa tehničke i poslovne strane. Da kreirate web aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na internetu.

Naučite najnovije tehnike planiranja, izrade i implementacije web sajtova, kao i tehnike promocije kompanija na internetu, optimizacije sajtova i kreiranje oglasnih kampanja.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Elektronsko poslovanje »

Informacione tehnologije

Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, PHP, Java i dr.).

Naučite rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera. Od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Informacione tehnologije »

Predupis generacije 2018/2019. je u toku!

STUDENTI O ITS-u

 • Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe

  Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe. Očekujem i dalje od ove škole da nastavi da mi pruža vrsnu edukaciju na jako visokom profesionalnom nivou. Sama atosfera je jako prijatna, profesori su jako ljubazni i stvara se izuzetan osećaj bliskosti i domaće atmosfere, nešto sasvim drugačije od drugih škola u kojima sam bio. Idealni uslovi za učenje. Moje znanje nije bilo na zavidnom nivou kada sam došao, ali sada se mogu pohvaliti da sam na osnovu znanja koje sam prikupio ovde, uspešno ostvario 2 projekta. I na njih sam ponosan. Prešao sam put od onog nivoa kada sam samo bio zainteresovan za programiranje do tog nivoa da sada uspešno koristim znanja stečena ovde i zarađujem novac od toga.
  Profesori su stvarno u svakom trenutku spremni za saradnju, cela grupa funkcioniše kao jedan tim, zajedno radimo i učimo. Stvarno nemam nikakvu primedbu. Ispiti se polažu na par načina, ali je mnogo bitnije biti aktivan tokom cele godine. Profesori prate naš rad kroz domaće zadatke, seminare, kroz naš trud na času…
  Ono što sam probao, mogu i da preporučim, a to znači da ITS u svakom slučaju mogu da preporučim svima koga interesuje programiranje. Ja sam ga zavoleo još više.

   

  Vedran Križić
  diplomac
 • Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe

  Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na kojima se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio, ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.

   

  Miloš Đaković
  student
 • ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj

  ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj. Posle prvog dolaska i prijemnog ispita primetio sam da je profesionalnost i ljubaznost na nivou i to mi je dalo podstrek i snagu da nastavim dalje. Pri učenju je posebno koristan DL sistem. Detaljno obrađen materijal koji svaki student dobija i testovi posle svake jedinice omogućavaju da zaista naučite i utvrdite potrebno gradivo. Znanje koje sam stekao ovde, naročito o informacionim tehnologijama, sada koristim svakodnevno. Napredak je vidljiv. Zahvaljujem se i profesorima koji uvek imaju obzira da ja ne živim ovde i da ne posećujem sva predavanje, ali koji su uvek spremni da mi izađu u susret i da ostanu posle časa da mi objasne. Grupe su male i svakome je poklonjena pažnja maksimalno. Novi savremeni sistem testiranja mi se sviđa, pre svega jer ne moram da živim u neizvesnosti. Sada rezultate znam istog trenutka. Moj cilj je da se usko specijalizujem za jednu oblast u kojoj ću biti zaista dobar i da tu tražim posao za sebe.
  Preporučio bih svima ITS jer imam sve reči hvale za ovu školu. Samo pozitivne utiske, to je sve što bih ja mogao da prenesem.

   

  Nenad Brkić
  diplomac
 • „ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

  „Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog portala za informacije o predavanjima. Amosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno prirodom ispita pa postoji preko zadataka ili u TLS.
  ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

  Petar Gnjidić
  diplomac
 • Studirala sam na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi

  Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije, profil za internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam pre ITS-a studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. Tokom studija sam naučila dosta novih stvari iako sam imala solidno predzanje, a, što je najvažnije, u prilici sam da ova znanja svakodnevno primenjujem. Najviše sam volela predmete u kojima smo se bavili projektovanjem raznih informacionih sistema. Sada sam zaposlena kao informatičar i saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjenu ekologiju, a ovaj posao sam dobila tako što sam uradila njihov web sajt, koji je inače bio i moj diplomski rad. Moj plan je da nastavim sa školovanjem i upišem postdiplomske studije, a ITS bih preporučila svima koji žele kvalitetne studije, a kasnije i dobar posao.

  Kristina Naumović
  diplomac
 • „Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili, ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim.”

  „Na ITS-u mi se sviđa što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije; svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

  Marija Aleksić
  diplomac
 • ITS mi je pomogao u profesionalnom i ličnom razvoju

  Za tri godine sam zaista dosta naučila na ITS-u što mi je pomoglo ne samo na mom profesionalnom već i ličnom razvoju. Prosto mi je zadovoljstvo što danas i radim na ovoj instituciji. Počela sam još kao student demonstrator, a evo sada već kao asistent u nastavi.

  Danijela Grujić
  Diplomac
 • Ničemu ne mogu da nađem zamerku

  Mogu da kažem da su od prvog dana moji utisci bivali sve bolji i bolji. Čak sam pokušavao da pronađem neku grešku, međutim – nisam uspeo. Od čistoće prostorija, pa do odnosa našeg direktora prema nama, odnosa profesora, koji se odazivaju na svaki naš poziv, na e-mailove, konsultacije i sve ostalo, zaista nisam mogao da nađem zamerku. Kada bih ja zamišljao školu, zamislio bih je baš ovako, i verovatno ne bih uspeo ovako dobro da je napravim.

  Đorđe Rašeta
  Diplomac
 • Izuzetno sam zadovoljna i ponosna što sam završila ITS

  Izuzetno sam zadovoljna i ponosna što sam završila ITS. Trenutno sam na specijalističkim studijama na državnom Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i moram da istaknem da su studenti ITS-a jedini koji nisu morali da polažu razliku predmeta na tom fakultetu, za razliku od studenata koji su došli sa drugih fakulteta.

  Nela Savić
  Diplomac
 • Škola svojim studentima pruža Izuzetno trogodišnje iskustvo

  Školovanje na ITS-u mi je, osim sticanja znanja iz velikog broja različitih oblasti, omogućilo i prvo zaposlenje. Zahvaljujući trudu i zalaganju tokom školovanja, omogućeno mi je da se zaposlim baš na samom ITS-u, na poziciji administrativno-tehničkog radnika, gde sam zaposlena neposredno nakon diplomiranja.

  Imala sam veoma kvalitetne uslove studiranja, prijatnu komunikaciju sa profesorima i ostalim članovima kolektiva. Škola svojim studentima pruža Izuzetno trogodišnje iskustvo, sa mogućnošću stalnog zaposlenja u svetskim korporacijama sa kojima ITS sarađuje, među kojima je i Comtrade.

  Tijana Isailović
  diplomac
 • Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga

  Za upis na ITS sam se opredelio jer u tom trenutku nijedna viša škola niti fakultet nisu imali tako savremen program koji je nudio ITS. Na ITS sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju i shvate predavanja. Moj napredak je evidentan: uspeo sam da se zaposlim u Soft LINK-u kao C# programer.

  Polaganje ispita na ITS-u je usklađeno sa Bolonjskom deklaracijom, što znači da se ispiti mogu položiti preko kolokvijuma, seminarskih radova i testova. Olakšavajuća okolnost i za studente i za profesore je TLS sistem koji omogućava maksimalnu objektivnost prilikom pregledanja testova.
  Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga.

   

  Vanja Mikulec
  diplomac
 • Zahvaljujući našem Centru za razvoj karijere (CCD) zaposlila sam se u struci

  Što se tiče školovanja na ITS-u imam reči hvale za profesore koji se zaista trude da objasne i pomognu, kao i samo osoblje ITS-a. Generalno, celokupno školovanje je proteklo u redu. Nakon diplomiranja sam išla na veliki broj razgovora, i to zahteva vreme i strpljenje, ali zahvaljujući našem Centru za razvoj karijere (CCD) koji mi je od samog početka bio od pomoći za praćenje oglasa, zaposlila sam se u struci na poziciji Business Ops Analyst u kompaniji NCR.

  Nevena Joksimović
  diplomac