0
%
Uspešnih diplomaca

NE PROPUSTITE ŠANSU DA UPIŠETE NAJTRAŽENIJE STUDIJE DANAŠNJICE!

Obezbedite svoje mesto na vreme! Predupisni rok za generaciju 2017/18. je otvoren, a promotivne cene važe do 31. maja.

Online prijava: Konkurišite ovde

Untitled-1a
Studijski
program
Puna
cena
Plaćanje u celosti
(do 31. maja)
Broj slobodnih
mesta
Na 12 rata
(iznos rate)
Informacioni sistemi 1900 1575 60 153
Elektronsko poslovanje 2200 1800 60 175
Informacione tehnologije 2400 2070 120 201
Računarska multimedija 2200 1800 120 175
Informacioni sistemi

Informacioni sistemi

Steknite znanja i veštine iz oblasti informacionih sistema, analize podataka primenom softverskih alata, rada sa bazama podataka i poslovnog odlučivanja primenom informacionih tehnologija.

Naučite da primenom savremenih informacionih tehnologija i softverskih alata projektujete, modelujete, razvijate i upravljate kompleksnim poslovnim sistemima.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Informacioni sistemi »

Računarska multimedija

Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija.

Program obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizulenih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Fotografija, dizajn publikacija, web dizajn, video produkcija, obrada zvuka, računarska animacija, 3D modelovanje i još mnogo toga.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Računarska multimedija »

Elektronsko poslovanje

Studijski program budućnosti. Naučite da pokrenete e-poslovanje sa tehničke i poslovne strane. Da kreirate web aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na Internetu.

Naučite najnovije tehnike planiranja, izrade i implementacije web sajtova, kao i tehnike promocije kompanija na internetu, optimizacije sajtova i kreiranje oglasnih kampanja.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Elektronsko poslovanje »

Informacione tehnologije

Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, PHP, Java i dr.).

Naučite rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera. Od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera.

Saznajte detaljnije o studijskom programu Informacione tehnologije »

Upis generacije 2017/2018. je u toku

STUDENTI O ITS-u

 • „Na ITS-u sam, pored znanja iz programiranja, stekao i veštine poslovne komunikacije, odnosa sa kolegama i timskog rada.”

  „Dobio sam priliku da učestvujem u projektu za potrebe Telekoma Srbije, koji je baziran na timskom radu. Pošto sam bio najmlađi od svih, svi su me gledali sa visine. Situacija se promenila kada sam, na osnovu znanja stečenih na ITS-u, optimizovao kod svog starijeg kolege iz jednog modula koji je imao 120 linija koda na samo 15.
  Na ITS-u sam, pored znanja iz programiranja, stekao i veštine poslovne komunikacije, odnosa sa kolegama i timskog rada.
  Kao kruna svega, prihvatio sam se projekta razvoja softvera za medicinsku kuću, i to kao vođa tima. Projekat smo priveli kraju, obavili uspešno fazu testiranja i aplikaciju instalirali i pustili u rad.”

  Vojislav Mihajlović
  diplomac
 • „Pridobio sam poverenje kolega na poslu zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao radeći i studirajući na ITS-u.”

  „U februaru 2008. godine sam konkurisao za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera za koju je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, da opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao radeći i studirajući na ITS-u.”

  Siniša Ristović
  diplomac
 • „Odlučio sam se za ovu školu jer je imala drugačiji pristup učenju.”

  „Odlučio sam se za ovu školu jer je imala drugačiji pristup učenju. Nije bilo mnogo teorije, a i ono što se učilo iz teorije, učilo se kroz primere. Došao sam kao totalni laik. Osnovni pokretač je bilo moje neznanje. Imao sam sajt, koji nisam mogao sam da uređujem, već sam programerima i dizajnerima prenosio svoje ideje. Interesovalo me je kako oni to rade. Želeo sam to da naučim.
  Ovde vlada jedna prijateljska atmosfera i nije tako napeto kao na državnim fakultetima. O svemu se može pričati, diskutovati. Prati se razvoj škole i razvoj svakog studenta.”

  Branko Puzić
  diplomac
 • „Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe.”

  „Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe. Očekujem i dalje od ove škole da nastavi da mi pruža vrsnu edukaciju na jako visokom profesionalnom nivou. Sama atosfera je jako prijatna, profesori su jako ljubazni i stvara se izuzetan osećaj bliskosti i domaće atmosfere, nešto sasvim drugačije od drugih škola u kojima sam bio. Idealni uslovi za učenje. Moje znanje nije bilo na zavidnom nivou kada sam došao, ali sada se mogu pohvaliti da sam na osnovu znanja koje sam prikupio ovde, uspešno ostvario 2 projekta. I na njih sam ponosan. Prešao sam put od onog nivoa kada sam samo bio zainteresovan za programiranje do tog nivoa da sada uspešno koristim znanja stečena ovde i zarađujem novac od toga.
  Profesori su stvarno u svakom trenutku spremni za saradnju, cela grupa funkcioniše kao jedan tim, zajedno radimo i učimo. Stvarno nemam nikakvu primedbu. Ispiti se polažu na par načina, ali je mnogo bitnije biti aktivan tokom cele godine. Profesori prate naš rad kroz domaće zadatke, seminare, kroz naš trud na času…
  Ono što sam probao, mogu i da preporučim, a to znači da ITS u svakom slučaju mogu da preporučim svima koga interesuje programiranje. Ja sam ga zavoleo još više.”

   

  Vedran Križić
  diplomac
 • „Žao mi je što ovakvih škola nije bilo ranije.”

  „Žao mi je što ovakvih škola nije bilo ranije. Nisam bio zadovoljan svojim uspehom u životu. Zano sam da mogu mnogo više: da učim i da radim. Što ste vi i nudili. Upisao sam ITS i shvatio da je ovo savršenstvo. Moje znanje je bilo na nivou početnika kada sam došao ovde. Ja radim i propuštam većinu predavanja, ali ovakva podrška mi omogućava da idem u korak sa svojim kolegama. Puno znači i podrška profesora u svakom trenutku, mada se stvarno trudim da testove odradim samostalno. Sa profesorima, inače, funkcionišu svi vidovi komunikacije. Svima, ko ima želju da se bavi programiranjem, bih preporučio da se upišu jer znanje koje se stekne ovde nešto što čovek može da radi dok je živ. I konkretna budućnost.”

  Zoran Stanisavljević
  diplomac
 • „Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe.”

  „Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na kojima se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio, ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

   

  Miloš Đaković
  student
 • „ITS je pravi fakultet za one koji žele da se bave programiranjem.”

  „Odavno sam odlučio da ću se baviti programiranjem, samo je bilo pitanje koji ću fakultet upisati. Na sajmu obrazovanja sam naleteo na ITS. Osnovna prednost ITS-a u odnosu na druge škole je to što je usko specijalizovana škola, nema predmeta koji nisu u vezi sa programiranjem, izuzetno profesionalna.
  Sve što sam naučio pre nego što sam došao ovde, naučio sam sam, tako da moje znanje, za razliku od sada, nije bilo tako bogato. Sada sam izabran za studenta administratora, a svoja znanja i posle predavanja delim sa kolegama. Za sve nedoumice i pianja profesori su nam na raspolaganju. U svakom trenutku možemo da im napišemo mejl ili da ih posetimo u periodu određenom za konsultacije. Po završetku studija bih voleo da se profesionalno bavim programiranjem. Nadam se da će mi to ova škola omogućiti. ITS je pravi fakultet za one koji žele da se bave programiranjem jer je program savremen, precizan. Sale u kojima se radi su opremljene računarima novije generacije i lincenciranim Microsoft softverima.”

   

  Saša Božić
  diplomac
 • „ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj.”

  „ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj. Posle prvog dolaska i prijemnog ispita primetio sam da je profesionalnost i ljubaznost na nivou i to mi je dalo podstrek i snagu da nastavim dalje. Pri učenju je posebno koristan DL sistem. Detaljno obrađen materijal koji svaki student dobija i testovi posle svake jedinice omogućavaju da zaista naučite i utvrdite potrebno gradivo. Znanje koje sam stekao ovde, naročito o informacionim tehnologijama, sada koristim svakodnevno. Napredak je vidljiv. Zahvaljujem se i profesorima koji uvek imaju obzira da ja ne živim ovde i da ne posećujem sva predavanje, ali koji su uvek spremni da mi izađu u susret i da ostanu posle časa da mi objasne. Grupe su male i svakome je poklonjena pažnja maksimalno. Novi savremeni sistem testiranja mi se sviđa, pre svega jer ne moram da živim u neizvesnosti. Sada rezultate znam istog trenutka. Moj cilj je da se usko specijalizujem za jednu oblast u kojoj ću biti zaista dobar i da tu tražim posao za sebe.
  Preporučio bih svima ITS jer imam sve reči hvale za ovu školu. Samo pozitivne utiske, to je sve što bih ja mogao da prenesem.”

   

  Nenad Brkić
  diplomac
 • „ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

  „Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog portala za informacije o predavanjima. Amosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno prirodom ispita pa postoji preko zadataka ili u TLS.
  ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

  Petar Gnjidić
  diplomac
 • „Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.” 

  „Do ITS sam došao preko interneta. Tražio sam školu u kojoj bih mogao da nastavim školovanje, jer sa školom koju sam završio nije bilo posla, a i konkurencija je bila velika. Pronašao sam ovu školu kao najbolju priliku, jer mi je ponudila ono što želim da učim, profil Aplikativno programiranje na kome želim da nastavim edukaciju, u kome vidim budućnost programiranja. Napredak u mom znanju je vidljiv, sada mogu sam da uradim softver, a svoje znanje sam primenio na izradi softvera za video klub.
  Od uslova na ITS bih istakao male grupe za rad. Lakše je raditi u manjim grupama, možemo da se dogovorimo, pažnja je posvećena svima. Opremljenost učionica je izvanredna i što se tiče tehničke opremljenosti, a i udobnosti. Studentska služba je uvek na usluzi studentima i njihovim pitanjima. Sa profesorom se uvek, ali baš uvek može stupiti u kontakt. Da li je to mailom ili je to direktni kontakt, nije bitno, ali je profesor uvek tu za sve neduomice studenata. Uvek su spremni da izađu u susret i šta god da nam je trebalo do sada, sve nam je ispunjeno.
  ITS nisam upisao samo zbog dobijanja diplome. Najvažnije mi je da sam naučim da programiram da bih samostalno mogao da se bavim tim poslom. Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.”

  Miodrag Đukić
  diplomac
 • „Ja sam pre ITS-a studirala na američkom Univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.” 

  „Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i po mom mišljenju mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam pre ITS-a studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. Tokom studija sam naučila dosta novih stvari iako sam imala solidno predzanje, a što je najvažnije u prilici sam da ova znanja svakodnevno primenjujem. Najviše sam volela predmete u kojima smo se bavili projektovanjem raznih informacionih sistema. Sada sam zaposlena kao informatičar i saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjenu ekologiju, a ovaj posao sam dobila tako što sam uradila njihov web sajt koji je inače bio i moj diplomski rad. Moj plan je da nastavim sa školovanjem i upišem postdiplomske studije, a ITS bih preporučila svima koji žele kvalitetne studije, a kasnije i dobar posao.”

  Kristina Naumović
  diplomac
 • „Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga.”

  „Za upis na ITS sam se opredelio jer u tom trenutku nijedna viša škola niti fakultet nisu imali tako savremen program koji je nudio ITS. Na ITS sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju i shvate predavanja. Moj napredak je evidentan: uspeo sam da se zaposlim u Soft LINK-u kao C# programer.

  Polaganje ispita na ITS-u je usklađeno sa Bolonjskom deklaracijom, što znači da se ispiti mogu položiti preko kolokvijuma, seminarskih radova i testova. Olakšavajuća okolnost i za studente i za profesore je TLS sistem koji omogućava maksimalnu objektivnost prilikom pregledanja testova.
  Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga.”

   

  Vanja Mikulec
  diplomac