studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
UPIS
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Odvek sam želela da se bavim programiranjem, ali i da prenosim svoje znanje drugima. Zbog jasno definisanih predmeta, koji pružaju mnogo praktičnih znanja, i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS. Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, nakon programerskih znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje. Programeri se inače retko odlučuju za drugačije pristupe programskim jezicima od „suvog programiranja”, ali najveća potvrda znanja je kada ste u mogućnosti da svakome objasnite programiranje. Odmah nakon što sam diplomirala 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na više programerskih predmeta na studijskim programima Informacione tehnologije i Elektronsko poslovanje. Angažaovana sam i u zimskim i letnjim školama programiranja, što dovoljno govori o kvalitetu stečenih znanja tokom školovanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

VANJA ČONIĆ, DIPLOMAC

AKREDITACIJA ITS-A

PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA u oblasti Informacionih tehnologija 

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije je dobila akreditaciju kao prva privatna visoka škola u oblasti Informacionih Tehnologija. 

Nacionalni savet za visoko obrazovanje je izdao rešenje o akreditaciji Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije.

Nacionalni savet je odluku o akreditaciji doneo posle analize celokupne dostavljene relevantne dokumentacije i, što je posebno važno, u tom procesu prepoznao naš kvalitet edukativnog procesa, ozbiljnost u radu i ispunjenje standarda koje je propisala Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta.

Ovim činom Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije se svrstala u red ustanova koje su dobile akreditaciju po novom Zakonu o visokom obrazovanju i postala PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA u oblasti Informacionih tehnologija u našoj zemlji.

Na taj način smo još jednom potvrdili visok kvalitet studiranja i ostvarili upravo ono što naši studenti potenciraju, što je u skladu sa našom rešenošću da nastavu realizujemo po najsavremenijim programima, u najboljim uslovima, po svetskim standardima, primenjujući sve svetski priznate metode savremenog načina studiranja i poslovanja.

 

Budući brucoši upisom na ITS obezbeđuju sebi sigurnost koju pruža studiranje na akreditovanoj visokoj školi strukovnih studija i koje vodi do zvanično priznate diplome inženjera u Informacionim Tehnologijama.

 

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto u elitnom obrazovanju.

Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija