studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
UPIS
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

AKREDITACIJA ITS-A

PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA u oblasti Informacionih tehnologija 

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije je dobila akreditaciju kao prva privatna visoka škola u oblasti Informacionih Tehnologija. 

Nacionalni savet za visoko obrazovanje je izdao rešenje o akreditaciji Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije.

Nacionalni savet je odluku o akreditaciji doneo posle analize celokupne dostavljene relevantne dokumentacije i, što je posebno važno, u tom procesu prepoznao naš kvalitet edukativnog procesa, ozbiljnost u radu i ispunjenje standarda koje je propisala Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta.

Ovim činom Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije se svrstala u red ustanova koje su dobile akreditaciju po novom Zakonu o visokom obrazovanju i postala PRVA AKREDITOVANA PRIVATNA VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA u oblasti Informacionih tehnologija u našoj zemlji.

Na taj način smo još jednom potvrdili visok kvalitet studiranja i ostvarili upravo ono što naši studenti potenciraju, što je u skladu sa našom rešenošću da nastavu realizujemo po najsavremenijim programima, u najboljim uslovima, po svetskim standardima, primenjujući sve svetski priznate metode savremenog načina studiranja i poslovanja.

 

Budući brucoši upisom na ITS obezbeđuju sebi sigurnost koju pruža studiranje na akreditovanoj visokoj školi strukovnih studija i koje vodi do zvanično priznate diplome inženjera u Informacionim Tehnologijama.

 

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto u elitnom obrazovanju.

Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija