studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
O NAMA
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

ALUMNI

Stranica Alumni je namenjena diplomcima ITS-a koji žele da ostanu u kontaktu sa svojom Školom i prijateljima koje su stekli tokom studiranja.

 

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o oglasima za posao, konkursima i stipendijama, informacije o gostujućim predavanjima i radionicama namenjenim diplomcima ITS-a, sportskim takmičenjima i drugim manifestacijama u organizaciji Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije. 

 

Namera nam je da, na jednom mestu, napravimo bazu kontakata svih diplomaca ITS-a, njihovih interesovanja i trenutnih pozicija na kojima su radno angažovani. Time želimo da podstaknemo saradnju među diplomcima ITS-a, ali i da im omogućimo da na jednom mestu dobijaju informacije od značaja za dalji tok njihove karijere. 

 

Molimo sve diplomce ITS-a da na adresu studentska.sluzba@its.edu.rs dostave ažurne podatke o  svojim profesionalnaim interesovanjima, trenutnoj poziciji na kojoj su angažovani i sve ostale informacije koje su značajne za dalji profesionalni razvoj.

 

Centar za razvoj karijere

 

   Alumni Dan

 

  

 

 

 

Oglasi za posao,
konkursi, stipendije

 

 

 

Spomenar

 

    Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija