studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
O NAMA
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

ALUMNI

Stranica Alumni je namenjena diplomcima ITS-a koji žele da ostanu u kontaktu sa svojom Školom i prijateljima koje su stekli tokom studiranja.

 

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o oglasima za posao, konkursima i stipendijama, informacije o gostujućim predavanjima i radionicama namenjenim diplomcima ITS-a, sportskim takmičenjima i drugim manifestacijama u organizaciji Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije. 

 

Namera nam je da, na jednom mestu, napravimo bazu kontakata svih diplomaca ITS-a, njihovih interesovanja i trenutnih pozicija na kojima su radno angažovani. Time želimo da podstaknemo saradnju među diplomcima ITS-a, ali i da im omogućimo da na jednom mestu dobijaju informacije od značaja za dalji tok njihove karijere. 

 

Molimo sve diplomce ITS-a da na adresu studentska.sluzba@its.edu.rs dostave ažurne podatke o  svojim profesionalnaim interesovanjima, trenutnoj poziciji na kojoj su angažovani i sve ostale informacije koje su značajne za dalji profesionalni razvoj.

 

Centar za razvoj karijere

 

   Alumni Dan

 

  

 

 

 

Oglasi za posao,
konkursi, stipendije

 

 

 

Spomenar

 

    Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija