studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

BRUCOŠIMA ITS-A DODELJENI TESLA TABLETI

Svim studentima 11. generacije Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS omogućeno je da, na praktičniji i moderniji način, stiču nova znanja. Brucošima su dodeljeni Tesla tableti, koji su ponos kompanije Comtrade i dokaz da domaće kompanije i te kako mogu da kreiraju odličan i konkurentan IT proizvod.


Novi tableti omogućavaju studentima aktivnije obrazovanje, pravovremeno informisanje i efikasniju komunikaciju sa profesorima. Tesla tableti su sredstvo za nastavu preko koga studenti mogu da pristupe Studentskom portalu i preuzmu materijale (knjige, skripte, različite informacije vezane za studije). Kako na ITS-u postoji i mogucnost Live stream praćenja predavanja, ali i njihovog preuzimanja i gledanja u bilo kom terminu, Tesla tableti i ovde će naći svoju ulogu.


Tesla tableti studentima omogućuju i pristup bogatom fondu online biblioteke, kao i informacionom sistemu škole i platformi za podršku učenju.


U nizu aplikacija, koje će biti od velike koristi studentima, osnovna i najbitnija je Android aplikacija ITS-a. Ova aplikacija se može preuzeti preko Google Play Store-a pod nazivom Information Technology School, a razvila ju je kompanija LINK group. Preko aplikacije studenti pristupaju multimedijalnim materijalima, testovima za učenje i sadržajima od najvećeg značaja, koji prate nastavu po semestrima.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija