studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Radio sam dosta različitih poslova na kojima nisam bio zadovoljan i nisam mogao da pronađem pravi poziv za sebe sve dok nisam počeo da se interesujem za programiranje i web dizajn. Ubrzo sam uvideo da je školovanje na ITS-u upravo ono što mi nedostaje da bih se u potpunosti usavršio i radio posao koji volim. To je bio delić slagalice koji mi je sve vreme nedostajao. Ovde sam postigao veoma dobre rezultate, zahvaljujući kojima sam dobio posao u SoftLinku kao PHP programer. I sada konačno mogu da kažem da radim ono što volim i da sam zadovoljan, iako su pravi izazovi tek preda mnom.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

JOVAN JAGODIĆ, DIPLOMAC

BRUCOŠIMA ITS-A DODELJENI TESLA TABLETI

Svim studentima 11. generacije Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS omogućeno je da, na praktičniji i moderniji način, stiču nova znanja. Brucošima su dodeljeni Tesla tableti, koji su ponos kompanije Comtrade i dokaz da domaće kompanije i te kako mogu da kreiraju odličan i konkurentan IT proizvod.


Novi tableti omogućavaju studentima aktivnije obrazovanje, pravovremeno informisanje i efikasniju komunikaciju sa profesorima. Tesla tableti su sredstvo za nastavu preko koga studenti mogu da pristupe Studentskom portalu i preuzmu materijale (knjige, skripte, različite informacije vezane za studije). Kako na ITS-u postoji i mogucnost Live stream praćenja predavanja, ali i njihovog preuzimanja i gledanja u bilo kom terminu, Tesla tableti i ovde će naći svoju ulogu.


Tesla tableti studentima omogućuju i pristup bogatom fondu online biblioteke, kao i informacionom sistemu škole i platformi za podršku učenju.


U nizu aplikacija, koje će biti od velike koristi studentima, osnovna i najbitnija je Android aplikacija ITS-a. Ova aplikacija se može preuzeti preko Google Play Store-a pod nazivom Information Technology School, a razvila ju je kompanija LINK group. Preko aplikacije studenti pristupaju multimedijalnim materijalima, testovima za učenje i sadržajima od najvećeg značaja, koji prate nastavu po semestrima.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija