studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

Petar Gnjidić„Veoma sam zadovoljan studiranjem na ITS-u, pre svega  zato što mi je to omogućilo da steknem praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno. Savremeni uslovi studiranja i komunicije između studenata i profesora su ono što je studiranje učinilo efikasnijim. Takođe bih izdvojio i prostorije koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverima koji su olakšali studiranje. Svima bih preporučio da upišu ITS. Sada sam zaposlen u kompaniji LINK group kao C# programer.


Pogledajte ostale utiske studenata>>>


STEFAN MILOVČEVIĆ, STUDENT

DAN ŠKOLE I DODELA DIPLOMA

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS je juče u prostorijama kompanije Comtrade proslavila Dan škole. Na svečanosti upriličenoj tim povodom dodeljene su diplome studentima koji su završili studije u proteklih godinu dana, a uručene su i nagrade najboljim studentima svih godina.

 

Proslavu Dana škole ITS-a su, između ostalih, uveličale kompanije koje zapošljavaju studente naše ustanove, sa kojima Centar za razvoj karijere ITS-a uspešno sarađuje prilikom pronalaženja posla i organizovanja prakse za naše studente.

 

 

Dan škole, povodom kojeg je dodela diploma i održana upravo 26. maja, nazivamo i danom početka (Commencement day), jer smatramo da ovim danom počinje uzbudljiva i uspešna karijera svakog svršenog studenta ITS-a.

 

Prisutnima se pre svih obratio direktor Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije, dr Bojan Ristić.

 

„Vi, naši studenti, ste zaokružili jedan proces obrazovanja i nastavljate dalje. To je momenat kada smo mi ponosni što smo uspeli da vam pružimo dovoljno znanja i našeg iskustva kako biste postali stručni u svojoj oblasti. U ime ITS-a čestitam vam na tome i želim vam uspeh u profesionalnoj karijeri i u ličnom životu”, zaključio je dr Bojan Ristić.

 

Prisutnima se obratio i Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

 

„Čast nam je da smo sa kolegama koje su uspešno završile ITS imali prilike i da se družimo i da razmenjujemo iskustva. Nadam se da smo im kao kompanija bili od pomoći u sticanju znanja koje će im biti neophodno u daljoj karijeri. Izabrali ste oblast koja će vas naterati da postanete večiti studenti. Ako želite da ostanete u vrhu, moraćete non-stop da nadograđujete svoja znanja”, istakao je Srećko Miodragović.

 

 

Na svečanosti su dodeljene i medalje onim diplomcima čija je prosečna ocena tokom studija bila veća od 9.00, najboljim studentima svih godina, istaknutim sportistima, studentima koji su se istakli u vannastavnim aktivnostima i radu sekcija. Nakon dodele diploma, studenti su proslavili kraj svog školovanja i postignute uspehe uz koktel i muziku u IT klubu.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija