studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Kristina Naumović„Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
KRISTINA NAUMOVIĆ, DIPLOMAC

DOŽIVOTNA GARANCIJA ZNANJA NA ITS-U

– Otvorena vrata za sve sadašnje i bivše studente –


Završeno školovanje je veoma važan, ali ne i jedini korak u izgradnji uspešne karijere u budućnosti. Znanje, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija, svakodnevno zastareva; svaki novi dan nudi nam mogućnosti za nova usavršavanja. Dokle god smo radoznali i željni da učimo, i dok god imamo mogućnosti za to, možemo i treba da se usavršavamo i napredujemo. U tome je ključ uspeha!

Mi na ITS-u zastupamo ideju o doživotnom učenju i obrazovanju, koju zastupa ceo razvijeni svet. Naš cilj je da svojim studentima pružimo resurse za stalno napredovanje koje prati i inicira neprekidno uzlaznu karijeru.

Zato ne prestajemo da brinemo o svojim studentima i nakon što diplomiraju. Naše prijateljstvo i saradnja koji su uspešno trajali 3 godine, ne završavaju se dodelom diplome.

Vrata ITS-a otvorena su za sve bivše i sadašnje studente naše škole.

 ► Ukoliko žele da se podsete gradiva, razjasne nedoumice u vezi sa nečim što su učili tokom školovanja, pa onda zaboravili, profesori na ITS-u će im rado izaći u susret i objasniti sve što je potrebno. Bilo kada – sutra, sledeće godine, svejedno kada – posetite bilo koje predavanje, bilo koje vežbe na ITS-u.

 ► Kroz partnerstvo sa najuspešnijim domaćim i stranim kompanijama, ITS svojim studentima obezbeđuje lakše zaposlenje ili napredovanje u poslu. Neke od kompanija sa kojima ITS sarađuje možete pogledati ovde. Broj partnera sa kojima sarađujemo, zahvaljujući našem ambicioznom timu, neprekidno raste.

 ► Čak i po završetku školovanja, diplomci ITS-a imaju mogućnost da prisustvuju velikom broju seminara Centra za razvoj karijere, koji imaju za cilj da njihove lične i poslovne veštine podignu na viši nivo i omoguće im da uspešno upravljaju sopstvenom karijerom. Uz profesionalne predavače i trenere, ITS kontinuirano brine o svojim studentima, za vreme i nakon studiranja. Pravilan odabir posla kojim ćemo se baviti podjednako je bitan kao i trud i vreme koji ulažemo u učenje. Pogrešan izbor nas može koštati. ITS je zato oformio tim i metodologiju koja studentima omogućava da donose dobre karijerne odluke i odaberu odgovarajuće zanimanje.

Naši studenti imaju odgovoran zadatak da uče i pokažu interesovanje za napredovanje, a mi smo tu da se postaramo da svoje ciljeve ostvare na najuspešniji mogući način.
Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija