studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Tokom nastave na ITS-u imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruženja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama. ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group, kao koordinator Centra za razvoj karijere, gde imam priliku da steknem kvalitetno radno iskustvo, radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

TIJANA RUSIĆ, DIPLOMAC

DVE NOVE RAČUNARSKE SALE NA ITS-U

Novu 2017. godinu studenti ITS-a započinju bogatiji za još dve računarske sale opremljene sa 58 Lenovo laptop računara najnovije generacije. Na ovaj način, ITS nastavlja da kontinuirano poboljšava uslove školovanja i pruža studentima najbolje uslove za sticanje znanja i unapređivanje profesionalnih veština.


Veliki uspesi studenata ITS-a ne bi bili mogući bez planskog ulaganja u infrastrukturu i vrhunsku opremljenost nastavnih prostorija. Najsavremeniji metodi nastave, najbolji nastavni kadar i moderan program na svim smerovima omogućavaju jedno sasvim jedinstveno iskustvo studiranja. U prilog tome govore rezultati studenata koji su svake godine sve reprezentativniji.


Lenovo lap top računari kojima su opremljene nove sale G20 i G23 poseduju besprekorne predispozicije u vidu i7 procesora, 16GB RAM memorije, SSD diskove, diskretnu NVIDIA® GeForce® GTX grafiku.


Nove nastavne prostorije opremljene su sa jednim ciljem - da dodatno unaprede kvalitet nastave. Očekujemo da se to u najskorijem periodu zaista i odrazi na celokupno iskustvo školovanja na ITS-u.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija