studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog servisa za kačenje predavanja. Atmosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno sa prirodom ispita, pa ono postoji preko zadataka ili u TLS. ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
PETAR GNJIDIĆ, DIPLOMAC

DVE NOVE RAČUNARSKE SALE NA ITS-U

Novu 2017. godinu studenti ITS-a započinju bogatiji za još dve računarske sale opremljene sa 58 Lenovo laptop računara najnovije generacije. Na ovaj način, ITS nastavlja da kontinuirano poboljšava uslove školovanja i pruža studentima najbolje uslove za sticanje znanja i unapređivanje profesionalnih veština.


Veliki uspesi studenata ITS-a ne bi bili mogući bez planskog ulaganja u infrastrukturu i vrhunsku opremljenost nastavnih prostorija. Najsavremeniji metodi nastave, najbolji nastavni kadar i moderan program na svim smerovima omogućavaju jedno sasvim jedinstveno iskustvo studiranja. U prilog tome govore rezultati studenata koji su svake godine sve reprezentativniji.


Lenovo lap top računari kojima su opremljene nove sale G20 i G23 poseduju besprekorne predispozicije u vidu i7 procesora, 16GB RAM memorije, SSD diskove, diskretnu NVIDIA® GeForce® GTX grafiku.


Nove nastavne prostorije opremljene su sa jednim ciljem - da dodatno unaprede kvalitet nastave. Očekujemo da se to u najskorijem periodu zaista i odrazi na celokupno iskustvo školovanja na ITS-u.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija