studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Tokom nastave na ITS-u imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruženja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama. ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group, kao koordinator Centra za razvoj karijere, gde imam priliku da steknem kvalitetno radno iskustvo, radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

TIJANA RUSIĆ, DIPLOMAC

EDUKUJTE SVOJE ZAPOSLENE

Edukacija IT stručnjaka, bez obzira na njihov početni kvalitet, mora biti konstanta kako bi preduzeće bilo u stanju kvalitetno odgovoriti na izazove konkurencije. Prema procenama, period zastarevanja IT informacija je 6 meseci, odnosno nakon godinu dana ga je nužno dograditi novim, svežim znanjem kako bi i dalje bilo primenjivo.


Ukoliko u firmi rade sertifikovani IT stručnjaci period prilagođavanja na nove tehnologije se znatno smanjuje kao što se smanjuje i potrošnja na ad-hoc spoljnju IT podršku.


Najbolji način za edukaciju zaposlenih je upravo e-learning zato što:

- ne zahteva odsustvovanje zaposlenih sa posla
- omogućava stvaranje baze znanja unutar kompanije
- omogućava direktnu implementaciju novostečenih znanja u rad kompanije
- ušteda prostornih i kadrovskih kapaciteta - dugoročna investicija
- povezivanje ljudi, znanja i informacija.


Da upotreba Interneta razvijenih tržišta postaje sve ozbiljnija i poslovno utemeljenija, najbolje ilustruju predviđanja rasta broja korisnika, veličine iznosa online transakcija i prometa putem Interneta (kako u SAD-u tako i u Evropi). Kompanije uviđaju nužnost prilagođavanja celokupnog modela poslovanja i izgradnju digitalne arhitekture kompanije koja može adekvatno podržati e-business. Lideri na tržištu Srbije i regiona su takodje shvatili značaj edukacije IT profesionalaca i odlučili se za online obrazovanje zaposlenih.
Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija