studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

ITS-A NA KONFERENCIJI O RAZVOJU PRIVREDE I DRUŠTVA

U sredu, 16. novembra, profesor ITS-a, dr Bojan Ristić. bio je učesnik panela Obrazovanje i nauka kao pokretač ka budućnosti, održanog u okviru Foruma naprednih tehnologija – Potencijali Grada Niša.

Ideja organizatora foruma je da okupi aktivne stejkholdere na polju naprednih tehnologija u oblasti privrede, nauke i obrazovanja. Takođe, na forumu je naznačen i problem nedostatka zadovoljavajuće komunikacije i saradnje između institucija sistema, istraživačko-razvojnih i obrazovnih institucija sa proizvodnim sektorom. Kompanija Comtrade prepoznata je kao važan partner i učesnik u organizaciji ovog događaja.

Drugog dana foruma, 16. novembra, u okviru Foruma organizovan je Specijalizovani sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije. Direktor ITS-a, dr Bojan Ristić, u okviru panela govorio je na temu „Nacionalni okvir kvalifikacija u funkciji razvoja privrede i društva. 

Sajam je pružio mogućnost direktnog susreta tražioca zaposlenja sa predstavnicima kompanija koje posluju u oblasti naprednih tehnologija. Isteknute su prednosti ITS-a u tom kontekstu, s obzirom da radi u sastavu velike privredne organizacije, kompanije Comtrade.

S obzirom na to da je potreba za kadrovima iz oblasti informacionih tehnologija i naprednih tehnologija u konstantnom porastu, na sajmu profesinalne orijentacije budući učenici srednjih škola kao i budući studenti fakulteta i viših škola bili su u prilici da iz prve ruke dobiju informacije o sticanju obrazovanja iz ovih oblasti.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija