studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

ITS-A NA KONFERENCIJI O RAZVOJU PRIVREDE I DRUŠTVA

U sredu, 16. novembra, profesor ITS-a, dr Bojan Ristić. bio je učesnik panela Obrazovanje i nauka kao pokretač ka budućnosti, održanog u okviru Foruma naprednih tehnologija – Potencijali Grada Niša.

Ideja organizatora foruma je da okupi aktivne stejkholdere na polju naprednih tehnologija u oblasti privrede, nauke i obrazovanja. Takođe, na forumu je naznačen i problem nedostatka zadovoljavajuće komunikacije i saradnje između institucija sistema, istraživačko-razvojnih i obrazovnih institucija sa proizvodnim sektorom. Kompanija Comtrade prepoznata je kao važan partner i učesnik u organizaciji ovog događaja.

Drugog dana foruma, 16. novembra, u okviru Foruma organizovan je Specijalizovani sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije. Direktor ITS-a, dr Bojan Ristić, u okviru panela govorio je na temu „Nacionalni okvir kvalifikacija u funkciji razvoja privrede i društva. 

Sajam je pružio mogućnost direktnog susreta tražioca zaposlenja sa predstavnicima kompanija koje posluju u oblasti naprednih tehnologija. Isteknute su prednosti ITS-a u tom kontekstu, s obzirom da radi u sastavu velike privredne organizacije, kompanije Comtrade.

S obzirom na to da je potreba za kadrovima iz oblasti informacionih tehnologija i naprednih tehnologija u konstantnom porastu, na sajmu profesinalne orijentacije budući učenici srednjih škola kao i budući studenti fakulteta i viših škola bili su u prilici da iz prve ruke dobiju informacije o sticanju obrazovanja iz ovih oblasti.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija