studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Na ITS-u mi se sviđa to što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije: svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i Osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je i to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MARIJA ALEKSIĆ, STUDENT

ITS I NAREDNE GODINE ZVANIČNI ADOBE AUTHORISED TRAINING CENTRE

ITS je produžio partnerstvo sa vodećom softverskom kompanijom u oblasti dizajna i multimedije, Adobe Systemom. I naredne godine ITS će biti zvanični Adobe Authorised Training Centre, održavajući tako svoj kontinuitet članstva u ovoj prestižnoj kompaniji.

 

Adobe Systems je multinacionalna softverska kompanija sa sedištem u San Hozeu, u Kaliforniji, sa prihodom od 4,7 milijardi dolara u 2015. godini. Adobe ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su prepoznata u celom svetu i u potpunosti priznata u Srbiji.

 

Kao ovlašćeni Adobe Authorised Training Centre, ITS je jedna od svega nekoliko obrazovnih institucija u našoj zemlji koje imaju ovakav tip partnerstva sa Adobe korporacijom. Ovo je još jedna od brojnih potvrda ugleda i kvaliteta rada Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija