studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

ITS I NAREDNE GODINE ZVANIČNI ADOBE AUTHORISED TRAINING CENTRE

ITS je produžio partnerstvo sa vodećom softverskom kompanijom u oblasti dizajna i multimedije, Adobe Systemom. I naredne godine ITS će biti zvanični Adobe Authorised Training Centre, održavajući tako svoj kontinuitet članstva u ovoj prestižnoj kompaniji.

 

Adobe Systems je multinacionalna softverska kompanija sa sedištem u San Hozeu, u Kaliforniji, sa prihodom od 4,7 milijardi dolara u 2015. godini. Adobe ekspertska zvanja spadaju u vodeće IT titule za dizajnere koji koriste računare u svojoj umetnosti ili poslovnoj primeni. Ova zvanja su prepoznata u celom svetu i u potpunosti priznata u Srbiji.

 

Kao ovlašćeni Adobe Authorised Training Centre, ITS je jedna od svega nekoliko obrazovnih institucija u našoj zemlji koje imaju ovakav tip partnerstva sa Adobe korporacijom. Ovo je još jedna od brojnih potvrda ugleda i kvaliteta rada Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija