studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

Petar Gnjidić„Veoma sam zadovoljan studiranjem na ITS-u, pre svega  zato što mi je to omogućilo da steknem praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno. Savremeni uslovi studiranja i komunicije između studenata i profesora su ono što je studiranje učinilo efikasnijim. Takođe bih izdvojio i prostorije koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverima koji su olakšali studiranje. Svima bih preporučio da upišu ITS. Sada sam zaposlen u kompaniji LINK group kao C# programer.


Pogledajte ostale utiske studenata>>>


STEFAN MILOVČEVIĆ, STUDENT

ITS PREDSTAVIO RAD U PLENARNOM DELU ITOP16 KONFERENCIJE

Prethodni vikend predstavnici ITS-a iskoristili su da još jednom na dostojan način reprezentuju rad škole i vrednosti za koje se zalažemo u procesu obrazovanja. Rad profesora ITS-a pod nazivom „Socijalno partnerstvo u razvoju obrazovanja i zapošljavanja” predstavljen je u plenarnom delu naučno-stručnog skupa sa međunarodnim učešćem, pod nazivom „Informacione tehnologije, obrazovanje i preduzetništvo ITOP 2016”.

Skup je održan u subotu i nedelju, 10. i 11. septembra 2016. godine, i na njemu je učestvovalo više od 50 autora i koautora iz obrazovnih i drugih ustanova koje se bave informacionim tehnologijama i obrazovanjem.


Konferencija je imala za cilj prikaz primene informacionih tehnologija u okviru predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja. Obrađene su i teme preduzetništva u oblasti obrazovanja, kao i nedostataka u sistemu obrazovanja generalno.


Na ovom skupu, u organizaciji Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, govorila je predstavnica Ministarstva za omladinu i sport, pomoćnica ministra Snežana Klašnja, koja je na temu omladinskog preduzetništva rekla:

– Ovo je godina preduzetništva i to je samo jedan od elemenata koji ukazuju na važnost podsticanja zapošljavanja i samozapošljavanja, a kako ja dolazim ispred Ministarstva omladine i sporta, gledamo pre svega interes mladih, jer su mladi najviše pogođeni kada je u pitanju zapošljivost, a sa druge strane, to je kategorija koja najviše može da pomogne i da unapredi ceo sistem. Preduzetništvo je budućnost ove zemlje i neophodno je mnogo više napora u saradnji između obrazovnog sistema i tržišta rada, kako bi imali jaču šansu u osnivanju svojih preduzeća.

Učešće na ovakvim događajima predstavlja ne samo potvrdu da ITS zauzima važno mesto u obrazovnom sistemu kod nas, već i priliku da se u svakom trenutku ostane u toku sa najnovijim tendencijama u oblasti edukacije i IT tehnologija.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija