studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

DR SLAVKO POKORNI

dr Slavko Pokorni

 

Ima više od 30 godina nastavničkog iskustva u visokoškolskoj nastavi na više visokoobrazovnih institucija (Vojna akademija,  Elektrotehnički fakultet, ITS) iz oblasti elektrotehnike, pouzdanosti, tehničkih sistema, informacionih tehnologija, radarskih uređaja i drugih oblasti u Srbiji i inostranstvu. Magistrirao je 1985. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu sa temom iz oblasti pouzdanosti elektronskih sistema vazduhoplova. Doktorirao je 1995. godine vojnotehničke nauke, oblast elektrotehnika, na Vojnotehničkoj akademiji u Beogradu iz oblasti primene infracrvenog zračenja. Biran je u sva zvanja od asistenta do redovnog profesora. Biran je i u zvanje profesora strukovnih studija. 15 godina je bio načelnik katedre, a rukovodio je i organom za nastavno-naučni rad. Autor je više nastavnih materijala (udžbenici, zbirke zadataka, praktikumi, skripta), i više od 100 naučno-stručnih radova, od čega nekoliko u međunarodnim časopisima, a citiran je u više inostranih radova. Takođe je autor više od 60 stručno-popularnih radova u časopisima Vojska i AEROmagazin. Bio je mentor za četiri doktorske disertacije. Rukovodio je ili učestvovao u realizaciji više naučno-istraživačkih projekata iz više tehničkih oblasti, a posebno iz oblasti pouzdanosti tehničkih sistema i primene infracrvenog zračenja. Član je programskih odbora domaćih časopisa i domaćih i međunarodnih naučnostručnih skupova. Recenzent je domaćih časopisa i međunarodnih skupova. Bio je član ili predsednik Saveta više obrazovnih institucija (sada je predsednik Saveta ITS). Više puta je odlikovan i nagrađivan za svoj rad, doprinos razvoju obrazovnih institucija i rezulate u nastavi i nauci.

 

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija