studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

DR ALEKSANDAR STOJANOVIĆ

dr Aleksandar Stojanović

 

Doktorirao  na Fakutetu za menadžment u Beogradu  na temu: Budžetska politika  EU. Završio je poslediplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1996. godine, gde je i magistrirao. Završio je i postdiplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu 1989 godine na smeru: organizacija i informatika. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu. Izabran je  za  docenta  na Vojnoj akademiji u Beogradu.

 

U profesionalnoj karijeri obavljao je  visoke  rukovodeće i komandne dužnosti u Vojsci, Ministarstvu odbrane i u privredi. Od 2005 do 2010 godine bio je načelnik Uprave za budžet i finansije. Obavljao je poslove direktora stranog preduzeća iz  delatnosti informacionih tehnologija,  savetnika za finansijski menadžment pri USAID na Programu za razvoj lokalne samouprave u Srbiji, pomoćnika direktora i načelnika finansijskog sektora u Vazduhopovnom Zavodu „Moma Stanojlović“. Bio je član više upravnih i nadzornih odbora državnih preduzeća.

 

Član je komisije za stručno usavršavanje Komore olašćenih revizora na predmetima Strategijski menadžment i Poslovna analiza i IT.

 

Vodio je projekte i učestvovao na više projekata za uvođenje i razvoj informacionih sistema u više preduzeća i državnoj upravi. Autor je više stručnih i naučnih radova koje je izlagao u zemlji i inostranstvu.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija