studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

DR ALEKSANDAR STOJANOVIĆ

dr Aleksandar Stojanović

 

Doktorirao  na Fakutetu za menadžment u Beogradu  na temu: Budžetska politika  EU. Završio je poslediplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1996. godine, gde je i magistrirao. Završio je i postdiplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu 1989 godine na smeru: organizacija i informatika. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu. Izabran je  za  docenta  na Vojnoj akademiji u Beogradu.

 

U profesionalnoj karijeri obavljao je  visoke  rukovodeće i komandne dužnosti u Vojsci, Ministarstvu odbrane i u privredi. Od 2005 do 2010 godine bio je načelnik Uprave za budžet i finansije. Obavljao je poslove direktora stranog preduzeća iz  delatnosti informacionih tehnologija,  savetnika za finansijski menadžment pri USAID na Programu za razvoj lokalne samouprave u Srbiji, pomoćnika direktora i načelnika finansijskog sektora u Vazduhopovnom Zavodu „Moma Stanojlović“. Bio je član više upravnih i nadzornih odbora državnih preduzeća.

 

Član je komisije za stručno usavršavanje Komore olašćenih revizora na predmetima Strategijski menadžment i Poslovna analiza i IT.

 

Vodio je projekte i učestvovao na više projekata za uvođenje i razvoj informacionih sistema u više preduzeća i državnoj upravi. Autor je više stručnih i naučnih radova koje je izlagao u zemlji i inostranstvu.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija