studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

DR SLAVKO KOVAČEVIĆ

dr Slavko Kovačević

 

Profesor i  praktičar  u  oblasti  marketinga i Public Relations-a. Od 1977.  godine  bavi se  stručnim i  pedagoškim  radom  za različita  područja marketinga i Public Relations-a. Specijalista u oblasti promotivne strategije, odnosa s javnošću i komunikoloških aspekata marketinga i PR-a. Predavač po pozivu na predmetu Marketing na beogradskom FDU od  2003. do danas. Dve godine, 2004. i 2005. bio predavač po pozivu na predmetu Public Relations na beogradskom Ekonomskom fakultetu.

 

Dvadeset i pet godina (1986 – 2011) se bavio praksom marketinga kroz realne tržišne projekte, edukaciju i konsalting u velikom broju srpskih i ranije jugoslovenskih kompanija

 

Bio je predsednik Udruženja ekonomskih propagandista Srbije (UEPS) i višegodišnji predsednik žirija za dodelu priznanja propagadnim agencijama, oglašivačima i mas-medijima. Direktor i osnivač konsultantske agencije IMC Consulting,

 

Za potrebe privrede učestvovao je u izradi većeg broja  stručnih studija  iz  oblasti  marketinga  i  ekonomske  propagande. Autor programa i predavač na brojnim seminarima i poslovnim školama  iz oblasti marketinga i PR-a u periodu 1989 – 2011. U Privrednoj komori Jugoslavije/Srbije  pet godina je  vodio kurs unapređenja znanja "Upravljanje marketingom u praksi" koji su pohađali marketinški stručnjaci -  praktičari iz većih srpskih preduzeća, banaka i društvenih institucija.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija