studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

DR VLADE UROŠEVIĆ

dr Vlade Urošević

Vlade Urošević rođen je 19. 10. 1957.godie u Gornjem Milanovcu. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Čačku, a Prirodno matematički fakultet u Kragujevcu 1982. godine. Na istom fakultetu odbranio je doktorsku tezu 2001.godine. Odlukom Ministarstva za nauku, tehnologiju i razvoj, oktobra 2003. godine je stekao zvanje naučni saradnik. Radio kao rukovodilac Centra za obuku kadrova u oblasti Informacionih tehnologija u P.J. „Informacioni sistemi“ u fabrici Zastava automobili. U svom informatičkom razvoju radeći kao projektant informacionih sistema učestvovao je u izradi više projekata i razvoju aplikativnog softvera u oblasti proizvodnje, snabdevanja i ekonomsko komercijalnih poslova. Odlukom Nastavno naučnog veća Tehničkog fakulteta u Čačku, 2004. godine izabran je u zvanje docenta za užu naučnu oblast Informatičke tehnologije i tehnike. U aprilu 2009. godine izabran je u zvanje vanrednog profesora u okviru uže naučne oblasti primenjene računarske nauke i informatika. Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija