studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

DR SVETLANA ANĐELIĆ

Dr Svetlana Anđelić

Završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu na smeru Informacioni sistemi. Na istom fakultetu je završila specijalističke i magistarske postdiplomske studije. Doktorsku disertaciju pod nazivom 'Prilog objektivnom vrednovanju rezultata rada studenta primenom računarskog adaptivnog testiranja' odbranila je na Union univerzitetu 2010. godine. U radu je izložen originalni model računarskog adaptivnog testiranja studenata, koje je u korelaciji sa trenutnim znanjem studenata i koje omogućava procenu znanja studenta optimalnim brojem pitanja, a na osnovu njega je implementirana i web aplikacija. 


Svoje desetogodišnje pedagoško iskustvo sticala je radeći na Višoj elektrotehničkoj školi i Visokoj železničkoj školi strukovnih studija u Beogradu, gde je držala nastavu više predmeta u oblasti Inženjerske informatike, Algoritmi i programiranje, Baze podataka.Objavila je četiri skripte iz objektnog, vizuelnog i web programiranja, kao i jednu knjigu iz baza podataka. Kao rezultat dugogodišnjeg profesionalnog rada kako praktičnog sa studentima na visokoškolskim ustanovama, tako i neprekidnog

proučavanja i usavršavanja u oblasti IKT i njene primene u nastavnom procesu, objavila je preko trideset radova u  međunarodnim i nacionalnim časopisima, na stručnim konferencijama i simpozijumima. Uža oblast profesionalnog interesovanja su joj informacione tehnologije, Computer Adaptive Testing (CAT) i e-learning.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija