studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
ŠTA DOBIJATE
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

ITS ZAPOŠLJAVA SVOJE STUDENTE

U želji da svojim studentima omogućimo siguran posao, uspešnu karijeru i uživanje u upotrebi stečenih stručnih veština konstantno ostvarujemo saradnje i partnerstava sa velikim brojem kompanija na domaćem i međunarodnom tržištu.

 


Uz pomoć Centra za razvoj karijere, čiji je primaran cilj aktivan i predan rad na razvoju i usavršavanju karijera naših studenata, ITS uspešno sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih poslodavaca. Na taj način, svi oni koji su nam, upisavši našu školu, ukazali poverenje imaju mogućnost bržeg i lakšeg pronalaženja idealnog posla i napredovanja u karijeri.

 

Ne zapošljavamo studente ITS-a samo u drugim kompanijama, već najboljima nudimo i posao u kompaniji LINK group, osnivaču naše škole. To je ujedno i najbolji pokazatelj koliko smo sigurni u obrazovanje koje vam pružamo i u vaše profesionalne sposobnosti. Jer, za sebe želimo samo najbolje. One koji su stekli savremeno znanje koje odmah mogu da primene u praksi.


Takođe, naši studenti imaju detaljan uvid u aktuelna dešavanja na tržištu rada. Prioritetno su obavešteni o novim konkursima u najuspešnijim kompanijama i, na taj način, odlično startno pozicionirani u odnosu na druge kandidate.


Broj kompanija sa kojima škola sarađuje raste iz dana u dan. Takođe, i broj zadovoljnih i uspešnih studenata raste. Pogledajte listu kompanija sa kojima je ITS potpisao protokol o saradnji i koje danas zapošljavaju naše studente:

 

  ComTrade      
  Zepter   Rauch   Nestle  
 
ComTrade
 
 
 
 
     
       
FlyFly travel     LG  
      Internet group  
  Teletrader   Eurosalon   beaconhouse  
  Prelovac Media   Homepage    
    Wireless media    Activia
  Mak-Systems    
     
   
   
 
 
   
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
   
 
 
 
ComTrade
   
 
 
   
 
 
 
ComTrade
   
 
 
   
 
 
 
ComTrade
   
 
 
ComTrade
   
 
 
ComTrade
     
 


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija