studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

JOŠ JEDNA IMAC RAČUNARSKA LABORATORIJA ZA STUDENTE ITS-A

Od ove studijske godine studenti ITS na raspolaganju imaju još jednu iMac računarsku laboratoriju.

Uspeh studenata ITS-a i sve veća konkurencija za upis naše škole rezultat su planskog ulaganja u kvalitet obrazovanja. To podrazumeva primenu najsavremenijih metoda nastave, okupljanje najboljeg nastavnog kadra, ali i tehničku opremljenost bez koje se vrhunski nivo IT studija ne može ostvariti.Na samom početku nastavne godine opremili smo novu računarsku laboratoriju iMac računarima poslednje generacije. Licencirani softveri i vrhunske performanse na ovim računarima posebno će doprinati radu studenata sa odseka za Računarsku multimediju, ali i svima ostalima.

iMac ima predivan 21,5-inčni ekran širokog formata, rezolucije od 1920 × 1080, moćne Intelove procesore, izuzetno brzu grafiku i još mnogo toga. I sve to u zadivljujuće tankom kućištu debljine svega 5 mm.

Pored ove sale, na raspolaganju studentima ITS-a su i ostale laboratorije sa drugim tehnologijama i plaformama, sve uz punu multimedijalnu podršku. Opremljenost nastavnih prostorija na najvišem nivou preduslov su za vrhunsko obrazovanje, a veliki broj studenata koji svake godine izabere ITS to je prepoznao na vreme.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija