studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

JOŠ JEDNA IMAC RAČUNARSKA LABORATORIJA ZA STUDENTE ITS-A

Od ove studijske godine studenti ITS na raspolaganju imaju još jednu iMac računarsku laboratoriju.

Uspeh studenata ITS-a i sve veća konkurencija za upis naše škole rezultat su planskog ulaganja u kvalitet obrazovanja. To podrazumeva primenu najsavremenijih metoda nastave, okupljanje najboljeg nastavnog kadra, ali i tehničku opremljenost bez koje se vrhunski nivo IT studija ne može ostvariti.Na samom početku nastavne godine opremili smo novu računarsku laboratoriju iMac računarima poslednje generacije. Licencirani softveri i vrhunske performanse na ovim računarima posebno će doprinati radu studenata sa odseka za Računarsku multimediju, ali i svima ostalima.

iMac ima predivan 21,5-inčni ekran širokog formata, rezolucije od 1920 × 1080, moćne Intelove procesore, izuzetno brzu grafiku i još mnogo toga. I sve to u zadivljujuće tankom kućištu debljine svega 5 mm.

Pored ove sale, na raspolaganju studentima ITS-a su i ostale laboratorije sa drugim tehnologijama i plaformama, sve uz punu multimedijalnu podršku. Opremljenost nastavnih prostorija na najvišem nivou preduslov su za vrhunsko obrazovanje, a veliki broj studenata koji svake godine izabere ITS to je prepoznao na vreme.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija