studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
O NAMA
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

MANIFEST ŠKOLE ZA NOVO DOBA

 
Mi iskreno verujemo u ljudsku potrebu da stvara, da ostavlja tragove, da uvek želi više i bolje, da se bori za sklad u njemu i red oko njega, da želi mir i slobodu. Verujemo da istina i znanje oslobađaju čoveka. Naše vrednosti su istina i znanje. Bolji život, jedini cilj svih nas. Za to se beskompromisno borimo i tražimo saveznike.

Mi duboko verujemo da je kvalitetno obrazovanje put u bolji život naših savremenika i generacija koje dolaze.

Sa druge strane, znamo da je širom sveta obrazovanje današnjice globalni problem i da, ovakvo kakvim ga poznajemo, ne može da odgovori zahtevima i izazovima koje pred nas stavlja vreme koje dolazi. Stoga je naš zadatak da uradimo sve da obrazovanje postane pre svega odgovarajuće u tehnološkom, socijalnom i emotivnom smislu ljudima novog doba i da razvija veštine neophodne za bogat život i rad u XXI veku.

Trudićemo se da naše usluge uvek budu najbolji izbor za obrazovanje naših studenata i da smo neprekidno okrenuti inovacijama i kreativni. Da smo na raspolaganju studentima odmah i uvek, u najboljoj formi i meri. Da budemo iskreni i snishodljivi, ali i ponosni do te mere da u svakoj komunikaciji i nastupu izazovemo poštovanje i divljenje. Da vraćamo zaboravljene vrednosti. Da smo sa našim studentima uvek na istoj strani, čak i kada oni odbijaju da shvate da je tako.

Naš posao, obrazovanje, nije samo nastava, realizacija relevantnog i primenjivog kurikuluma, sadržaj i distribucija znanja, ispiti. Naš posao je da u svim aspektima pomognemo da naši studenti budu uspešniji nego ranije, bolji, da izgrade nove ili unaprede postojeće karijere.
Naš posao je takođe da neprekidno preispitujemo trenutak u kome smo, unapređujemo svaki naš proces, svaki stav, misao, viziju i ciljeve.

Obrazovanje koje pružamo mora biti efektivno i efikasno u svakom smislu reči. Da za investiciju u obliku vremena i novca, koju ulažemo svi zajedno, mora postojati unapred poznat pozitivni ishod, bez rizika.

U potpunosti smo posvećeni našoj misiji da, uslugama koje pružamo, život ljudi učinimo boljim, širom sveta. Samo puna posvećenost tom cilju će omogućiti, svakome od nas pojedinačno, da se ukupan napor koji nosimo svakodnevno, vrati pozitivno u punoj meri.
Mi smo nošeni velikom ambicijom i željom da svakog trenutka stvorimo nešto više, drugačije, trajnije, iskrenije i bolje. Mi idemo uvek korak dalje od drugih obrazovnih institucija. Izabrali smo težak, ali častan i čoveka dostojan put. Izabrali smo da nas vode i određuju vrednosti u koje verujemo i koje nam daju snagu i mir. Snaga je potrebna da bi se izdržalo, a mir da bi sve to imalo smisla.

Iako Vam se ikada učini drugačije ono što radimo govorimo od onoga što govorimo, opomenite nas, ukažite. Tako ćemo postati još bolji.

Očekuju nas sve zajedno fantastične mogućnosti za bolji život, nas danas i naše dece sutra. Iskoristimo ih zajedno.

Mi smo tu da pomognemo svima da postignu uvek još više. Da svi budemo ponosni.


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija