studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

PRONADJITE IT STRUČNJAKE PO SVOJOJ MERI

TRAŽITE KOMPETENTNE, SPOSOBNE I PROVERENE LJUDE?


Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije je tu da vam obezbedi najbolje IT stručnjake! Više vam se nikad neće dogoditi da budete zatrpani gomilom aplikacija od kojih je možda 5% interesanih za vas, vaša kadrovska služba biće rasterećena, a vi zaštićeni od konkurencije. Preuzećemo na sebe raspisivanje i realizaciju konkursa, izvršićemo profesionalnu procenu kandidata za posao uključujući i izradu psihološkog profila, i odabrati za vas  najbolje. Konačni izbor je uvek vaš! Sve što je potrebno da uradite jeste da potpišete protokol o saradnji sa ITS-om.


KAKO UNAPREDITI KOMPETENCIJE ZAPOSLENIH?


U dinamičkom okruženju kakvo je danas, nedovoljna IT kompetentnost kadrova se pokazuje kao veliko ograničenje. Ulaskom pod beneficiranim uslovima u PARTNER PROGRAM sa nama, pružićete priliku svojim ljudima da nauče sve što je potrebno iz najvažnijih oblasti kao što su znanje stranog jezika ili rada na računaru, prodaja, marketing, menadžment itd. LINK group kao međunarodni centar za edukaciju i testiranje garantuje vam izuzetan kvalitet obuke, a pozitivni efekti na vaše poslovanje biće višestruki. 
Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija