studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Radio sam dosta različitih poslova na kojima nisam bio zadovoljan i nisam mogao da pronađem pravi poziv za sebe sve dok nisam počeo da se interesujem za programiranje i web dizajn. Ubrzo sam uvideo da je školovanje na ITS-u upravo ono što mi nedostaje da bih se u potpunosti usavršio i radio posao koji volim. To je bio delić slagalice koji mi je sve vreme nedostajao. Ovde sam postigao veoma dobre rezultate, zahvaljujući kojima sam dobio posao u SoftLinku kao PHP programer. I sada konačno mogu da kažem da radim ono što volim i da sam zadovoljan, iako su pravi izazovi tek preda mnom.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

JOVAN JAGODIĆ, DIPLOMAC

NOVA HP RAČUNARSKA LABORATORIJA NA ITS-U

Još jedna nastavna prostorija na ITS-u opremljena je računarima poslednje generacije sa ciljem da studiranje na našoj Visokoj školi podigne na još viši nivo.


Vrhunska opremljenost nastavnih prostorija preduslov su uspeha studenata ITS-a i razlog sve veće konkurencije za upis naše škole. Plansko ulaganje u kvalitet obrazovanja podrazumeva okupljanje najboljeg nastavnog kadra, primenu najsavremenijih metoda nastave, kao i besprekornu tehničku opremljenost.


Zbog toga smo ovu godinu započeli sa novom iMac učionicom, ali se nismo zadržali na tome.

HP Pavilion sala


Sa početkom ovog meseca na ITS-u imamo 37 novih HP Pavilion računara koje krase vrhunske performanse: Intel procesori Core I7-6700HQ, 16 GB ram memorije, moćna NVIDIA GEFORCE GTX960M grafička ploča, 1 TB 7200RPM + SSD hard disk. Na ovaj način, na ITS-u je oformljena još jedna nastavna prostorija koja studentima pruža uslove za školovanje na najvišem nivou i profesionalno usavršavanje kakvima se mogu pohvaliti samo najbolje svetske obrazovne institucije.


Sigurni smo da će ovi računari koji predstavljaju poslednju reč tehnologije, zajedno sa drugim računarskim laboratorijama i tehnološkim platformama, pomoći studentima ITS-a na putu da postanu cenjeni IT stručnjaci i steknu znanja i veštine za uspešnu karijeru.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija