studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Na ITS-u mi se sviđa to što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije: svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i Osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je i to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MARIJA ALEKSIĆ, STUDENT

NOVO IZDANJE NA ITS-U: UDŽBENIK ELEKTRONSKE USLUGE

Izdavačka aktivnost na ITS-u bogatija je za još jedan, sedamnaesti naslov. Iz štampe je izašla knjiga „Elektronske usluge”, koju potpisuje doktor Marko Vulić, profesor na našoj Visokoj školi. I ovim naslovom ITS potvrđuje da će svaki naš student imati priliku da uči iz vrhunskih udžbenika i stiče samo najkvalitetnije stručno znanje.

udžbenikUdžbenik „Elektronske usluge”, čiji je autor dr Marko Vulić, namenjen je studentima treće godine ITS-a na studijskom programu Elektronsko poslovanje, kao i svima koji se interesuju za ovu oblast i žele da se bliže upoznaju sa osnovnim konceptima koji su dostupni onlajn korisnicima.

Udžbenik se sastoji iz 13 poglavlja, ili manjih celina koje čine neizostavni deo u realizaciji procesa elektronskih usluga i bliže definišu zahteve koje potrošači i kompanije moraju zadovoljiti.

Cilj udžbenika je da se studenti upoznaju sa sistemima koji se primenjuju u procesu elektronske trgovine i upravljanja lancima snabdevanja, konceptu za upravljanje odnosima sa klijentima, zdravstvenom sistemu, radu državnih organa i vladinih agencija, kao i bezbednosnim protokolima koji su neizostavni deo u onlajn poslovanju. Ideja je da kroz primenu informaciono-komunikacionih tehnologija studenti steknu znanja i veštine primenljive u poslovanju različitih institucija na onlajn tržištu.

Do kraja godine očekuje nas još nekoliko novih knjiga u izdanju ITS-a. Profesori vredno rade na svojim udžbenicima, sa namerom da vam i na ovaj način što kvalitetnije prenesu svoje znanje i pripreme vas za velike zadatke i uspehe u budućoj karijeri.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija