studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

OBRAZOVNI SISTEM ITS-ITHS SKLOPIO SARADNJU SA ETŠ „MIHAJLO PUPIN”

U četvrtak, 21. aprila, potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između jedinstvenog obrazovnog sistema ITS/ITHS (Srednje škole za IT i Visoke škole strukovnih studija za IT) i Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin” iz Novog Sada. Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji potpisali su direktor naše škole, prof. Bojan Ristić i direktor ETŠ „Mihajlo Pupin”, prof. Milan Vukobrat, u prisustvu predstavnika obe škole. Ovo predstavlja početak realizacije zajedničkih planova čiji je cilj kvalitetno obrazovanje u sferi informacionih tehnologija.

 

 

Ovaj ugovor je od velikog značaja za obe obrazovne instutucije. Kako je reč o dvema ustanovama koje su poznate po kvalitetnoj nastavi i odličnom stručnom kadru, ne sumnjamo da će ova saradnja doneti samo najbolje rezultate. Direktor Ristić naglasio je da ovu saradnju vidi kao sjajan početak za još bolja zajednička postignuća: „Saradnju vidim kao saradnju dobrih kako bismo pomogli jos više obrazovnom sistemu, a posebno deci koja su odabrala informacione tehnologije.” Ni profesor Milan Vukobrat nije krio zadovoljstvo i veruje u odlične ishode: „Vidim da vaša škola neguje kvalitet i mi smo prepoznali taj kvalitet. Biće mi zadovoljstvo da napravimo dobre rezultate za boljitak našeg obrazovanja.”

 

Potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji podrazumeva saradnju koja pokriva različite segmente obrazovanja iz informacionih tehnologija, stručno usavršavanje nastavnika, razmenu iskustva i primera dobre prakse.

 

Predstavnici obe škole, kao i njihovi direktori, prepoznali su jedni u drugima kvalitet i stručnost. ETŠ „Mihajlo Pupin” je najveća škola u Srbiji, sa 69 odeljenja i preko 1800 učenika, a ITS/ITHS predstavlja jedinstven obrazovni sistem, sa vrhunskim uslovima školovanja i visoko stručnim kadrom koji od učenika stvara najtraženije stručnjake. U ovoj saradnji vidimo mogućnost za još bolje i kvalitetnije obrazovanje naših učenika i studenata i put ka stalnom, neprekidnom usavršavanju zarad što boljih rezultata.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija