studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Radio sam dosta različitih poslova na kojima nisam bio zadovoljan i nisam mogao da pronađem pravi poziv za sebe sve dok nisam počeo da se interesujem za programiranje i web dizajn. Ubrzo sam uvideo da je školovanje na ITS-u upravo ono što mi nedostaje da bih se u potpunosti usavršio i radio posao koji volim. To je bio delić slagalice koji mi je sve vreme nedostajao. Ovde sam postigao veoma dobre rezultate, zahvaljujući kojima sam dobio posao u SoftLinku kao PHP programer. I sada konačno mogu da kažem da radim ono što volim i da sam zadovoljan, iako su pravi izazovi tek preda mnom.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

JOVAN JAGODIĆ, DIPLOMAC

OD POČETNIKA DO PROFESIONALCA

Studije na ITS-u su namenjene kako početnicima, tako i iskusnijim korisnicima računara.

Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja potreban za upis, tako da ne postoji ni klasičan eliminacioni prijemni ispit. Potrebno je samo da se prijavite na vreme i uradite test procene znanja, koji služi razvrstavanju budućih studenata prema nivou pokazanog predznanja u grupe.

Na ovaj način izbegli smo situaciju da zajedno sede početnik i njegov iskusniji kolega, da jednima tempo predavanja bude isuviše brz, a drugima isuviše spor. S druge strane, grupe nisu velike, što je od presudnog značaja za kvalitet nastave.

Bez obzira na iskustvo koje imate sa računarima, tri godine je optimalno vreme da naučite sve što vam je potrebno da biste se profesionalno bavili programiranjem ili IT menadžmentom, čak i ako krenete "od nule".

Diploma ITS-a biće najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkurisanja za posao, a pored toga, bićete u prilici da steknete međunarodno priznate Microsoft ili ECDL certifikate, kao i prestižne Cambridge International Diplome.


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija