studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

OD POČETNIKA DO PROFESIONALCA

Studije na ITS-u su namenjene kako početnicima, tako i iskusnijim korisnicima računara.

Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja potreban za upis, tako da ne postoji ni klasičan eliminacioni prijemni ispit. Potrebno je samo da se prijavite na vreme i uradite test procene znanja, koji služi razvrstavanju budućih studenata prema nivou pokazanog predznanja u grupe.

Na ovaj način izbegli smo situaciju da zajedno sede početnik i njegov iskusniji kolega, da jednima tempo predavanja bude isuviše brz, a drugima isuviše spor. S druge strane, grupe nisu velike, što je od presudnog značaja za kvalitet nastave.

Bez obzira na iskustvo koje imate sa računarima, tri godine je optimalno vreme da naučite sve što vam je potrebno da biste se profesionalno bavili programiranjem ili IT menadžmentom, čak i ako krenete "od nule".

Diploma ITS-a biće najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkurisanja za posao, a pored toga, bićete u prilici da steknete međunarodno priznate Microsoft ili ECDL certifikate, kao i prestižne Cambridge International Diplome.


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija