studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

Petar Gnjidić„Veoma sam zadovoljan studiranjem na ITS-u, pre svega  zato što mi je to omogućilo da steknem praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno. Savremeni uslovi studiranja i komunicije između studenata i profesora su ono što je studiranje učinilo efikasnijim. Takođe bih izdvojio i prostorije koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverima koji su olakšali studiranje. Svima bih preporučio da upišu ITS. Sada sam zaposlen u kompaniji LINK group kao C# programer.


Pogledajte ostale utiske studenata>>>


STEFAN MILOVČEVIĆ, STUDENT

POSETA DELEGACIJE IZ INDONEZIJE ITS-U

Tokom prošle nedelje Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije-ITS imala je posebnu čast da bude domaćin posete delegacije više univerziteta iz Indonezije, koja je među mnogim drugim obazovnim institucijama, izabrala upravo našu školu za posetu.U delegaciji su pored predstavnika univerziteta Indonezije bili i predstavnici Ministarstva visokog obrazovanja vlade Indonezije, kao i predstavnici ambasade Indonezije u Beogradu. Dobrodošlicu ispred ITS-a indonežanskoj delegaciji poželeo je direktor ITS-a dr Bojan Ristić.

Glavna tema razgovora tokom posete bila je razmena iskustava iz oblasti visokog obrazovanja. Takođe, razmatrani su i elementi buduće saradnje između naše škole i obrazovnih institucija iz Indonezije.

Predstavnici indonežanske delegacije upoznati su sa sistemom rada na ITS-u, o tome da znanja i veštine koje stiču naši studentni prate poslednje svetske standarde, kao i da se predavanja odvijaju u najmodernijim uslovima.

Članovima delegacije uvideli su koliko važno što je ITS deo kompanija LINK group i Comtrade, jer su studenti na taj način svakodnevno u radnom okruženju sa profesionalcima, gde se neguje korporativna kultura i gde se kroz praksu i rad u kompanijama osnivača, pripremaju za svet rada.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija