studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Odvek sam želela da se bavim programiranjem, ali i da prenosim svoje znanje drugima. Zbog jasno definisanih predmeta, koji pružaju mnogo praktičnih znanja, i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS. Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, nakon programerskih znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje. Programeri se inače retko odlučuju za drugačije pristupe programskim jezicima od „suvog programiranja”, ali najveća potvrda znanja je kada ste u mogućnosti da svakome objasnite programiranje. Odmah nakon što sam diplomirala 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na više programerskih predmeta na studijskim programima Informacione tehnologije i Elektronsko poslovanje. Angažaovana sam i u zimskim i letnjim školama programiranja, što dovoljno govori o kvalitetu stečenih znanja tokom školovanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

VANJA ČONIĆ, DIPLOMAC

POSETA DELEGACIJE IZ INDONEZIJE ITS-U

Tokom prošle nedelje Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije-ITS imala je posebnu čast da bude domaćin posete delegacije više univerziteta iz Indonezije, koja je među mnogim drugim obazovnim institucijama, izabrala upravo našu školu za posetu.U delegaciji su pored predstavnika univerziteta Indonezije bili i predstavnici Ministarstva visokog obrazovanja vlade Indonezije, kao i predstavnici ambasade Indonezije u Beogradu. Dobrodošlicu ispred ITS-a indonežanskoj delegaciji poželeo je direktor ITS-a dr Bojan Ristić.

Glavna tema razgovora tokom posete bila je razmena iskustava iz oblasti visokog obrazovanja. Takođe, razmatrani su i elementi buduće saradnje između naše škole i obrazovnih institucija iz Indonezije.

Predstavnici indonežanske delegacije upoznati su sa sistemom rada na ITS-u, o tome da znanja i veštine koje stiču naši studentni prate poslednje svetske standarde, kao i da se predavanja odvijaju u najmodernijim uslovima.

Članovima delegacije uvideli su koliko važno što je ITS deo kompanija LINK group i Comtrade, jer su studenti na taj način svakodnevno u radnom okruženju sa profesionalcima, gde se neguje korporativna kultura i gde se kroz praksu i rad u kompanijama osnivača, pripremaju za svet rada.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija