studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog servisa za kačenje predavanja. Atmosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno sa prirodom ispita, pa ono postoji preko zadataka ili u TLS. ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
PETAR GNJIDIĆ, DIPLOMAC

POTPISAN UGOVOR O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI SA KOMPANIJOM DELHAIZE

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS uspešno je sklopila još jedan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji. Reč je o ugovoru koji je sklopljen između ITS-a i jedne od najeminentnijih kompanija na našim prostorima – Delhaize Serbia. Direktor ITS-a, prof. dr Bojan Ristić i direktor kompanije Delhaize Serbia, John Kyritsis, potpisali su ugovor od kojeg će najveći benefit imati studenti ITS-a. Zahvaljujući i aktivnostima Centra za razvoj karijere CCD, naši studenti imaće od sada priliku da svoje znanje pokažu i nadograde kroz praksu u ovoj belgijskoj kompaniji.

 

Delhaize Serbia je jedan u nizu ogranaka međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group. Ova kompanija posluje na tri kontinenta. Od dolaska u Srbiju, 2011. godine, Delhaize neprestano radi na podizanju kvaliteta, pa su joj potrebni mladi, kreativni ljudi kao pokretačka snaga. Te mlade ljude ova kompanija je upravo prepoznala u našim studentima.

 

Naši studenti završne godine imaće priliku da sprovedu praksu u ovoj kompaniji i to u sektoru informacionih tehnologija. Tokom prakse studenti će imati i mentora koji će ih usmeravati i voditi tokom rada u jednoj ozbiljnoj firmi. Takođe, mentor će biti u stalnom kontaktu sa profesorima i stručnim saradnicima ITS-a kako bi zajedničkom saradnjom omogućili našim studentima što kvalitetniju praksu. Po završetku praktične nastave svaki student će dobiti potvrdu o obavljenoj praktičnoj nastavi koja će mu u budućnosti i te kako biti korisna.

 

ITS intenzivno i neprekidno radi sve kako bi studentima obezbedio uslove za sticanje kvalitetnog praktičnog znanja. Ovim ugovorom između uspešne kompanije i naše škole studentima je omogućeno da svoja stečena znanja pokažu i usavrše u praksi. Saradnja ITS-a i kompanije Delhaize predstavlja samo jedan korak dalje na putu zajedničke saradnje, a ITS nastavlja da napreduje još više, sve u interesu svojih studenata koji po završetku studija postaju stručnjaci iz oblasti informacionih tehnologija.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija