studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
UPIS
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

PRELAZAK SA DRUGIH FAKULTETA I VISOKIH ŠKOLA


Želeći da izađemo u susret zahtevima studenata koji žele da nastave studije na ITS-u, omogućili smo jednostavan prelazak sa drugih škola i fakulteta.


Maksimalno pojednostavljena procedura prelaska na ITS sa drugih škola i fakulteta

 

Student prilaže uverenja o položenim ispitima na drugom fakultetu ili visokoj školi. Upoređivanjem plana i programa, donosi se odluka o broju priznatih ispita.

Spisak položenih ispita i silabuse možete nam poslati putem mejla na office@its.edu.rs. U sledećem koraku, potrebno je da nam dostavite pismeno uverenje o položenim ispitima, kako bismo doneli i zvaničnu odluku.

Pogledajte zašto iz godine u godinu sve više studenata za svoje obrazovanje poklanja poverenje ITS-u >>>Kako da se upišete na ITS u dva koraka?
 

1. korak

 

Izaberite studijski program koji Vam odgovara:

 

1. Informacione tehnologije. Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C#, SQL, ASP.NET, PHP, Java, Android i dr). Zahvaljujući bogatom znanju iz oblasti programiranja, projektovanja, implementacije, testiranja i održavanja, steći ćete sigurnost i kvalifikacije da radite u savremenom poslovnom svetu na širokom spektru poslova, od početnog nivoa programera do vodećeg softver inženjera i projektanta.

2. Elektronsko poslovanje. Naučite da pokrenete e-poslovanje sa tehničke i poslovne strane. Da kreirate veb aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na internetu. Program je koncipiran tako da studentima omogući sticanje specijalizovanih znanja i veština iz oblasti modernog biznisa, ali i tehničkih znanja u domenu programerskih alata i baza podataka, kako bi, po završetku studiranja ili tokom, mogli da zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti elektronskog poslovanja.

3. Računarska multimedija. Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja i, na taj način, steći sva znanja o funkcionisanju svih važnijih celina na polju računarske multimedije, u savremenom digitalnom okruženju.

4. Organizacione nauke (Organizacija poslovnih sistema - IT). Naučite da upravljate poslovnim sistemima i vodite IT projekte, bez obzira na njihovu veličinu. Studiranjem na ovom programu, steći ćete znanja i veštine iz oblasti organizacije IT poslovnih sistema, upravljanja IT projektima, poslovnih računarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, ali i menadžmenta, makroekonomije, i menadžmenta ljudskih resursa. Prema rezultatima istraživanja, najplaćeniji posao tokom prošle godine imali su upravo IT stručnjaci na visokim pozicijama u kompanijama.

 

2. korak
 
Odaberite paket studija koji najviše odgovara Vašim potrebama: Standard, Premium ili Exclusive. Više o paketima studiranja na ITS-u možete pogledati ovde >>>
 
 

Gde da se prijavim?


Na ovom linku popunite i pošaljite Vašu prijavu ili nas pozovite telefonom na +381 (0)11 2096 777, radnim danima od 9 do 17 časova (internacionalni pozivi – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovaraćete sa našim savetnikom za upis.

 

Koja dokumenta su mi potreba za upis na ITS?

  • Popunjen ŠV obrazac
  • Kopija lične karte
  • Overene kopije svedočanstava iz srednje škole
  • Overene kopije diploma o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu
  • Dve identične fotografije formata 3.5 x 4.5 cm,
  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Plan i program studija sa opisima predmeta
  • Potvrda o položenim ispitima iz prethodne školePredupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija