studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
UPIS
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

PRELAZAK SA DRUGIH FAKULTETA I VISOKIH ŠKOLA


Želeći da izađemo u susret zahtevima studenata koji žele da nastave studije na ITS-u, omogućili smo jednostavan prelazak sa drugih škola i fakulteta.


Maksimalno pojednostavljena procedura prelaska na ITS sa drugih škola i fakulteta

 

Student prilaže uverenja o položenim ispitima na drugom fakultetu ili visokoj školi. Upoređivanjem plana i programa, donosi se odluka o broju priznatih ispita.

Spisak položenih ispita i silabuse možete nam poslati putem mejla na office@its.edu.rs. U sledećem koraku, potrebno je da nam dostavite pismeno uverenje o položenim ispitima, kako bismo doneli i zvaničnu odluku.

Pogledajte zašto iz godine u godinu sve više studenata za svoje obrazovanje poklanja poverenje ITS-u >>>Kako da se upišete na ITS u dva koraka?
 

1. korak

 

Izaberite studijski program koji Vam odgovara:

 

1. Informacione tehnologije. Postanite softver inženjer na jednom od najplaćenijih profila današnjice. Savladajte široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio.NET, C#, SQL, ASP.NET, PHP, Java, Android i dr). Zahvaljujući bogatom znanju iz oblasti programiranja, projektovanja, implementacije, testiranja i održavanja, steći ćete sigurnost i kvalifikacije da radite u savremenom poslovnom svetu na širokom spektru poslova, od početnog nivoa programera do vodećeg softver inženjera i projektanta.

2. Elektronsko poslovanje. Naučite da pokrenete e-poslovanje sa tehničke i poslovne strane. Da kreirate veb aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na internetu. Program je koncipiran tako da studentima omogući sticanje specijalizovanih znanja i veština iz oblasti modernog biznisa, ali i tehničkih znanja u domenu programerskih alata i baza podataka, kako bi, po završetku studiranja ili tokom, mogli da zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veličina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti elektronskog poslovanja.

3. Računarska multimedija. Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera novih medija. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja i, na taj način, steći sva znanja o funkcionisanju svih važnijih celina na polju računarske multimedije, u savremenom digitalnom okruženju.

4. Organizacione nauke (Organizacija poslovnih sistema - IT). Naučite da upravljate poslovnim sistemima i vodite IT projekte, bez obzira na njihovu veličinu. Studiranjem na ovom programu, steći ćete znanja i veštine iz oblasti organizacije IT poslovnih sistema, upravljanja IT projektima, poslovnih računarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, ali i menadžmenta, makroekonomije, i menadžmenta ljudskih resursa. Prema rezultatima istraživanja, najplaćeniji posao tokom prošle godine imali su upravo IT stručnjaci na visokim pozicijama u kompanijama.

 

2. korak
 
Odaberite paket studija koji najviše odgovara Vašim potrebama: Standard, Premium ili Exclusive. Više o paketima studiranja na ITS-u možete pogledati ovde >>>
 
 

Gde da se prijavim?


Na ovom linku popunite i pošaljite Vašu prijavu ili nas pozovite telefonom na +381 (0)11 2096 777, radnim danima od 9 do 17 časova (internacionalni pozivi – vremenska zona za Beograd, Srbiju je GMT + 01:00). Posle Vaše prijave, razgovaraćete sa našim savetnikom za upis.

 

Koja dokumenta su mi potreba za upis na ITS?

  • Popunjen ŠV obrazac
  • Kopija lične karte
  • Overene kopije svedočanstava iz srednje škole
  • Overene kopije diploma o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu
  • Dve identične fotografije formata 3.5 x 4.5 cm,
  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Plan i program studija sa opisima predmeta
  • Potvrda o položenim ispitima iz prethodne školePredupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija