studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„Pošto sam se uverio u savremenost i naprednost programa i dobre uslove koji postoje na ITS-u, pre svega u smislu tehničke opremeljenosti, odlučio sam da napustim Građevinski fakultet, koji sam do tada studirao i upišem ITS. Nijedna viša škola ni fakultet nisu imali tako savremen program kao ITS. Inače, na ITS-u sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju gradivo.
Već nakon druge godine, počeo sam da radim u Softlinku kao C# programer na održavanju i razvoju informacionih sistema, a danas sam napredovao do pozicije Educational Software Project Leadera.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
VANJA MIKULEC, DIPLOMAC

RAD NA PROJEKTIMA

Iskustva tokom studiranja stičete na projektima. Projekti podrazumevaju one koji su obavezni i predviđeni nastavnim planom i programom i one koji se u okviru kompanija Comtrade i Link group rade za sopstvene potrebe ili potrebe klijenata. Na njima se rešavaju problemi iz prakse i oni predstavljaju najbolji način da se naš IT stručnjak oseća sigurnim na svom prvom poslu. Nakon studija dobićete spisak projekata na kojima ste učestvovali što će biti i sastavni deo Vašeg CV-ja.

 

Obavljanje prakse i rad u Comtrade tehnološkom centru stavlja studente ITSa ispred svih drugih, jer rade i stiču iskustvo na najboljem mestu za to, u najvećoj IT kompaniji u jugoistočnoj Evropi.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija