studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Oduvek su me privlačile informacione tehnologije i znao sam da ću se time baviti, ali, osim zainteresovanosti za IT struku, nisam posedovao neka posebna znanja iz ove oblasti – sve dok nisam upisao ITS i počeo da se usavršavam. Na ITS-u sam se opredelio za smer Elektronsko poslovanje, koji kombinuje web dizajn sa internet marketingom. Upravo tada sam i definitivno odlučio da je elektronsko poslovanje nešto čime želim da se bavim.
Iz školovanja na ITS-u imam samo pozitivna iskustva. Naročito mi se dopalo to što je program savremen i što prati promene i trendove u oblasti IT-ja, a fokus je na praktičnom radu i stvarima koje su odmah primenjive u praksi. Pred kraj školovanja, aplicirao sam za poziciju SEO/PPC praktikanta u okviru LINK Apprentice Programa. Nakon toga sam dobio i posao u LINK groupu, gde nastavljam svoje konstantno usavršavanje i sticanje novih znanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

BORIS PAVLIĆ, STUDENT

RAD NA PROJEKTIMA

Iskustva tokom studiranja stičete na projektima. Projekti podrazumevaju one koji su obavezni i predviđeni nastavnim planom i programom i one koji se u okviru kompanija Comtrade i Link group rade za sopstvene potrebe ili potrebe klijenata. Na njima se rešavaju problemi iz prakse i oni predstavljaju najbolji način da se naš IT stručnjak oseća sigurnim na svom prvom poslu. Nakon studija dobićete spisak projekata na kojima ste učestvovali što će biti i sastavni deo Vašeg CV-ja.

 

Obavljanje prakse i rad u Comtrade tehnološkom centru stavlja studente ITSa ispred svih drugih, jer rade i stiču iskustvo na najboljem mestu za to, u najvećoj IT kompaniji u jugoistočnoj Evropi.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija