studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
O NAMA
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Kristina Naumović„Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
KRISTINA NAUMOVIĆ, DIPLOMAC

REČ DIREKTORA

Drage koleginice i kolege,


U ovom trenutku vi se nalazite pred veoma važnim izborom, možda i najvažnijim u životu. Izbor pravca vašeg studiranja određuje i dalji tok vašeg života, a jedino pravim odabirom buduće škole sebi obezbeđujete siguran posao u budućnosti, visoka primanja i standard koji priželjkujete.
Ukoliko ste doneli odluku, imate ambiciju i želju da studirate ozbiljnu i složenu disciplinu - informacione tehnologije, naša je obaveza da uložimo sav svoj napor da vam u tom poslu pomognemo.


Mi smo škola koja će vas naučiti korisnom, upotrebljivom, isplativom i elitnom zanatu. Postaćete  softver inženjeri, web i print dizajneri, IT menadžeri, stručnjaci za informacione tehnologije i elektronsko poslovanje. I to će biti tek prvi stepenik u vašoj karijeri. Čekaju vas položaji menadžera, vođa razvojnih timova, stručnjaka za razvoj poslovanja, eksperata za primenu informacionih tehnologija u svim oblastima poslovanja. Sjajna je budućnost pred vama.

Imaćete, a to kažem u ime profesorskog kolegijuma, u ime saradnika, svih zaposlenih i u svoje lično ime, svu našu podršku, pomoć i pažnju kako bi vaše studije bile najbolje moguće. Ali – uvek postoji ali – to što mi uradimo za vas nije dovoljno. To je tek pola posla, polovina jednačine. Druga polovina je ono što samo vi možete da date: vaša predanost,  ozbiljnost, želja, sati učenja, pročitane knjige, ispisane stranice, vaše linije koda, kilobajti i megabajti ispravno napisanih programa, međusobni produktivni i kritički razgovori, odricanje. Vaše rano ustajanje, vaše noći nad računarom, jednom rečju vaša posvećenost i vaš rad. Jer, a ja ću prema vama uvek biti otvoren i iskren, bez toga nećete ostvariti karijeru koja sada kao obećanje stoji pred vama.

U ovoj školi verujemo u istinu i verujemo u znanje. Citiraću jedan deo manifesta ITS-a, dokumenta koji sažeto definiše vrednosti koje nas vode: „Ako je znanje informacija na delu, onda našim studentima želimo da pružimo radost saznanja. Radost rada i stvaranja”. Mi znamo da su ove reči gotovo iščezle iz rečnika. Želimo da pomognemo da one ponovo nađu svoj smisao. Verujem u vas. Siguran sam da imate rešenost da osvojite sve nepoznate teritorije i usvojite sva znanja koja možemo da vam pružimo. Zato Vas pozivam da postanete student Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije.

Očekujemo vas,
dr Bojan Ristić


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija