studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

SIGURAN POSAO

ITS je do sada potpisao protokole o saradnji i zapošljavanju svojih studenata sa više firmi medju kojima:

- Comtrade
- LINK group
- Europos
- Qatro trade
- Citadel Investment Service
- Pharmanova
- Trident media group
- Perihard inžinjering

 

Povećanje plate možete obezbediti kada postanete IT stručnjak sa diplomom. Dodatno, sve više preduzeća zahteva diplomu radi zaposlenja ili napredovanja.

ITS svojim studentima obezbedjuje diplomu priznatu od Ministarstva i grupu visoko profitabilnih sertifikata koji širom otvaraju vrata za ulazak i napredovanje unutar profitabilnih preduzeća. Po završetku studija kao prilog diplomi dobijate spisak projekata na kojima ste radili i samim tim stičene konkurentsku prednost. Niste apsolutni početnk - imate iza sebe i znanje i iskustvo koje ste stekli na ITS-u. Pored toga, ITS obezbedjuje praksu za svoje studente u toku poslednjeg semestra - gde imaju priliku da se upoznaju sa radom u koorporativnom okruženju i steknu iskustvo koje će im služiti kao reference prilikom zapošljavanja.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija