studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

SPECIJALNA AKCIJA ZA BUDUĆE ITS STUDENTE

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije svim budućim studentima poklanja pakete koji maksimalno olakšavaju studiranje.

 

Android tablet računar, besplatni softver i paket za učenje na daljinu. Šta Vas kvalifikuje za ovu ponudu vrednu više od 7000 evra?

 

Ukoliko se prijavite za upis dok traje akcija očekuje Vas:

 

Tesla tablet računar najnovije generacije,

 

✓ paket licenciranog Microsoft softvera, u vrednosti većoj od 5.000 evra, i

 

✓ e-Learning studentski paket, koji će Vam maksimalno olakšati studiranje i omogućiti da sva predavanja imate i u elektronskom obliku, za učenje od kuće, ili sa posla, u vreme koje Vama odgovara. 

 

Da bi ste ostvarili pravo na besplatan Andoid tablet računar, eLearning studentski paket i paket licenciranog Microsoft softwera vrednog više od 5.000 evra, koji možete instalirati na Vašem kućnom računaru i koristiti za vreme studija, pa čak i nakon toga, dovoljno je da se prijavite za upis na ITS i upišete dok traje akcija. Ova ponuda važi za studente u Standard varijanti studija.

 

Ukoliko popunite prijavu i upišete se na ITS u Premium ili Exclusive varijanti studija čekaju Vas dodatne pogodnosti koje će još više olakšati Vaše školovanje. 

 

Upis je u toku, prijavite se ovde>>>

 

 

Šta se nalazi u Microsoft Software paketu?

 

U ovom softverskom paketu nalazi se sve što će Vam od profesionalnog Microsoft softvera u toku studija biti potrebno. Microsoft Visual Studio 2012 je tu da podrži sve vaše programerske projekte na kojima ćete raditi u toku studija. Microsoft Windows Server 2012 će Vas služiti kao odličan alat na predmetima vezanim za računarske mreže. Microsoft Windows 8 je operativni sistem koji se takođe nalaze u paketu koji Vas očekuje. Ispod je pregled samo dela softvera koji je obezbeđen svim studentima upisanim po ovim uslovima: 
 
 
 • Microsoft Hyper-V 2012
 • Microsoft Windows 8
 • Micorsoft Visual Studio 2012
 • Microsoft SQL Server 2012
 • Microsoft System Center 2012
 • Microsoft Windows Vista
 • Windows Server 2012
 • Robotics Developer Studio 4
 • Exchange Server 2007
 • Expression Studio 4
 • Windows Embedded Device Manager 2011...

 

Ovo je samo deo softvera koji se nalazi u ovom specijalnom ograničenom paketu za buduće studente, prijavljene dok traje akcija>>>

 

Pogledajte kompletan spisak softvera koji dobijate u ovom paketu >>>

 

 

Šta predstavlja „e-Learning studentski paket” vredan najmanje 1500 evra?

 

Ovaj e-Learning studentski paket je idealan u slučaju da niste uvek u mogućnosti da posećujete predavanja, bilo da ste sprečeni zbog posla, fizičke udaljenosti od Beograda ili nekog drugog razloga. Osim toga, sa ovim paketom dobijate materijal za dodatno učenje i napredovanje, ali i mogućnost da nadoknadite sve ono što eventualno propustite.
 
Paket je savršen izbor u periodu kada pripremate ispite ili se spremate za kolokvijume.

 

 

Pored gradiva, u njega je ugrađen i napredni sistem testiranja koji proverava Vaše znanje u relanom vremenu, i simulira okruženje na kome ćete se naći na ispitu. Ovaj e-Learning studentski paket ima vrednost na tržištu od 1.500 evra, ali je u ovom upisnom roku ograničenom broju studenata obezbeđen potpuno besplatno, bez obzira koju varijantu školovanja  odaberete.

 

Prijavite se i studirajte sa stilom>>>



Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija