studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

SPECIJALNA AKCIJA ZA BUDUĆE ITS STUDENTE

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije svim budućim studentima poklanja pakete koji maksimalno olakšavaju studiranje.

 

Android tablet računar, besplatni softver i paket za učenje na daljinu. Šta Vas kvalifikuje za ovu ponudu vrednu više od 7000 evra?

 

Ukoliko se prijavite za upis dok traje akcija očekuje Vas:

 

Tesla tablet računar najnovije generacije,

 

✓ paket licenciranog Microsoft softvera, u vrednosti većoj od 5.000 evra, i

 

✓ e-Learning studentski paket, koji će Vam maksimalno olakšati studiranje i omogućiti da sva predavanja imate i u elektronskom obliku, za učenje od kuće, ili sa posla, u vreme koje Vama odgovara. 

 

Da bi ste ostvarili pravo na besplatan Andoid tablet računar, eLearning studentski paket i paket licenciranog Microsoft softwera vrednog više od 5.000 evra, koji možete instalirati na Vašem kućnom računaru i koristiti za vreme studija, pa čak i nakon toga, dovoljno je da se prijavite za upis na ITS i upišete dok traje akcija. Ova ponuda važi za studente u Standard varijanti studija.

 

Ukoliko popunite prijavu i upišete se na ITS u Premium ili Exclusive varijanti studija čekaju Vas dodatne pogodnosti koje će još više olakšati Vaše školovanje. 

 

Upis je u toku, prijavite se ovde>>>

 

 

Šta se nalazi u Microsoft Software paketu?

 

U ovom softverskom paketu nalazi se sve što će Vam od profesionalnog Microsoft softvera u toku studija biti potrebno. Microsoft Visual Studio 2012 je tu da podrži sve vaše programerske projekte na kojima ćete raditi u toku studija. Microsoft Windows Server 2012 će Vas služiti kao odličan alat na predmetima vezanim za računarske mreže. Microsoft Windows 8 je operativni sistem koji se takođe nalaze u paketu koji Vas očekuje. Ispod je pregled samo dela softvera koji je obezbeđen svim studentima upisanim po ovim uslovima: 
 
 
 • Microsoft Hyper-V 2012
 • Microsoft Windows 8
 • Micorsoft Visual Studio 2012
 • Microsoft SQL Server 2012
 • Microsoft System Center 2012
 • Microsoft Windows Vista
 • Windows Server 2012
 • Robotics Developer Studio 4
 • Exchange Server 2007
 • Expression Studio 4
 • Windows Embedded Device Manager 2011...

 

Ovo je samo deo softvera koji se nalazi u ovom specijalnom ograničenom paketu za buduće studente, prijavljene dok traje akcija>>>

 

Pogledajte kompletan spisak softvera koji dobijate u ovom paketu >>>

 

 

Šta predstavlja „e-Learning studentski paket” vredan najmanje 1500 evra?

 

Ovaj e-Learning studentski paket je idealan u slučaju da niste uvek u mogućnosti da posećujete predavanja, bilo da ste sprečeni zbog posla, fizičke udaljenosti od Beograda ili nekog drugog razloga. Osim toga, sa ovim paketom dobijate materijal za dodatno učenje i napredovanje, ali i mogućnost da nadoknadite sve ono što eventualno propustite.
 
Paket je savršen izbor u periodu kada pripremate ispite ili se spremate za kolokvijume.

 

 

Pored gradiva, u njega je ugrađen i napredni sistem testiranja koji proverava Vaše znanje u relanom vremenu, i simulira okruženje na kome ćete se naći na ispitu. Ovaj e-Learning studentski paket ima vrednost na tržištu od 1.500 evra, ali je u ovom upisnom roku ograničenom broju studenata obezbeđen potpuno besplatno, bez obzira koju varijantu školovanja  odaberete.

 

Prijavite se i studirajte sa stilom>>>Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija