studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u

„U februaru 2008. godine, konkurisao sam za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao – Build Engineera, za koji je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći da, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, a sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao studirajući i radeći na ITS-u.”


Pogledajte ostale utiske studenata>>>
SINIŠA RISTOVIĆ, STUDENT

SPORTISTI ITS-A NA HUMANITARNOM TURNIRU

Iako je takmičarska sezona gotova, sportisti ITS-a ponovo su obukli svoje dresove i još jednom ove godine na divan način reprezentovali svoju školu, ali i lične vrline.

 


Proteklog vikenda, odbojkašice, fudbaleri i košarkaši ITS-a učestvovali su na tradicionalnom Go2 humanitarnom turniru, na kome je ove godine sakupljana novčana pomoć za lečenje Radosava Andrejića koji boluje od leukemije.

 

 

Turnir je održan na Adi Ciganliji u nekoliko disciplina: basketu, fudbalu, košarci i povlačenju kanapa. Veliki naboj pozitivne energije mladih ljudi okupljenih oko velikog cilja osećao se u svakom dodavanju, prebacivanju mreže, šutu na koš. Nešto drugačije od takmičarskih utakmica na kojima su sportisti ITS-a briljirali tokom godine. Prilika za dokazivanje jedne druge vrste.

 

Povod za ovaj događaj nije vedar, ali je njegov cilj bio uzvišen. Radosav Andrejić je rođen 1995. godine i tokom života se dugo bavio sportom. Igrao je vaterpolo i bio fudbalski sudija sve do upisivanja Stomatološkog fakulteta koji uspešno studira. Živeo je punim plućima, kao svi njegovi vršnjaci, dok nije otkrio da boluje od leukemije. Od tada on bije samo jednu bitku – životnu borbu protiv ove opake bolesti, i potrebna mu je naša pomoć.

 

Ponosni smo što su naši studenti prepoznali u sebi potrebu da daju svoj doprinos jednoj ovakvoj manifestaciji. Svet IT-ja očigledno ne obrazuje ljude uskih interesovanja i ograničenih vidika. Već dokazani kao odlični sportisti, studenti su se dokazali i kao veliki ljudi. I to ne prvi, a svakako ne i poslednji put.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija