studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Na ITS-u mi se sviđa to što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije: svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i Osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je i to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MARIJA ALEKSIĆ, STUDENT

SPORTISTI ITS-A NA HUMANITARNOM TURNIRU

Iako je takmičarska sezona gotova, sportisti ITS-a ponovo su obukli svoje dresove i još jednom ove godine na divan način reprezentovali svoju školu, ali i lične vrline.

 


Proteklog vikenda, odbojkašice, fudbaleri i košarkaši ITS-a učestvovali su na tradicionalnom Go2 humanitarnom turniru, na kome je ove godine sakupljana novčana pomoć za lečenje Radosava Andrejića koji boluje od leukemije.

 

 

Turnir je održan na Adi Ciganliji u nekoliko disciplina: basketu, fudbalu, košarci i povlačenju kanapa. Veliki naboj pozitivne energije mladih ljudi okupljenih oko velikog cilja osećao se u svakom dodavanju, prebacivanju mreže, šutu na koš. Nešto drugačije od takmičarskih utakmica na kojima su sportisti ITS-a briljirali tokom godine. Prilika za dokazivanje jedne druge vrste.

 

Povod za ovaj događaj nije vedar, ali je njegov cilj bio uzvišen. Radosav Andrejić je rođen 1995. godine i tokom života se dugo bavio sportom. Igrao je vaterpolo i bio fudbalski sudija sve do upisivanja Stomatološkog fakulteta koji uspešno studira. Živeo je punim plućima, kao svi njegovi vršnjaci, dok nije otkrio da boluje od leukemije. Od tada on bije samo jednu bitku – životnu borbu protiv ove opake bolesti, i potrebna mu je naša pomoć.

 

Ponosni smo što su naši studenti prepoznali u sebi potrebu da daju svoj doprinos jednoj ovakvoj manifestaciji. Svet IT-ja očigledno ne obrazuje ljude uskih interesovanja i ograničenih vidika. Već dokazani kao odlični sportisti, studenti su se dokazali i kao veliki ljudi. I to ne prvi, a svakako ne i poslednji put.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija