studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Kristina Naumović„Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
KRISTINA NAUMOVIĆ, DIPLOMAC

ŠTA KAŽU NAŠI STUDENTI?

„Na ITS-u sam stekao praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno.

Stefan Milovčević, program Informacione tehnologije
„Veoma sam zadovoljan studiranjem na ITS-u, pre svega  zato što mi je omogućilo da steknem praktično znanje koje je poslodavcima veoma bitno. Savremeni uslovi studiranja i komunicije između studenata i profesora su ono što je studiranje učinilo efikasnijim. Takođe bih izdvojio i prostorije koje su opremljene najsavremenijom tehnologijom i softverom koji su olakšali samo studiranje. Svima bih preporučio da upišu ITS. Sada sam zaposlen u kompaniji LINK group kao programer.

 

„ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem.”

Tijana Rusić, program Informacione tehnologije
„Tokom nastave imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruženja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama. ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group, u okviru Centra za razvoj karijere, gde imam priliku da steknem kvalitetno radno iskustvo, radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.

 

„Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Mladen Rakić, program Informacione Tehnologije
„Za ITS sam se odlučio zbog nastave koja je usko specijalizovana i tima vrhunskih predavača. Nastava je savremena i u skladu sa svetskim trendovima. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Već u toku školovanja na ITS, dobio sam ponudu za posao u LINK groupu. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.

 

„Jasno definisani predmeti pružaju mnogo praktičnih znanja.
Vanja Conić, program Informacione Tehnologije
Oduvek sam želela da se bavim programiranjem, ali i da prenosim svoje znanje drugima. Zbog jasno definisanih predmeta, koji pružaju mnogo praktičnih znanja, i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS. Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, uz programerska znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje.  Odmah nakon što sam diplomirala 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na više programerskih predmeta na studijskim programima Informacione tehnologije i Elektronsko poslovanje. Angažovana sam i u zimskim i letnjim školama programiranja, što dovoljno govori o kvalitetu stečenih znanja tokom školovanja.

 

„ITS sam odabrala od 3 fakulteta na kojima sam primljena.

Ena Crnoglavac, program Organizacija poslovnih sistema

„ITS sam odabrala od 3 fakulteta na kojima sam primljena. Jedan od njih je bio državni, dva privatna. Na svima sam bila primljena na budžet. Za ITS sam se odlučila zbog najveće perspektive koju kasnije pruža.
ITS ide u korak sa tehnološkim inovacijama, u tome je najveća perspektiva. Školovanje na ITS-u nam nudi najveće mogućnosti nakon školovanja, ali i tokom školovanja.
ITS svima, čak i nama koji nismo imali apsolutno nikakvo predznanje u oblasti informacionih tehnologija, pruža priliku da nauče sve što je potrebno da bi bili odlični u tome.
Po tehnološkim inovacijama i uslovima studiranja, ITS ide u korak sa  vodećim evropskim univerzitetima.
Posebno mi se dopada atmosfera na predavanjima; iznenađena sam je time što su predavanja na ITS-u, koja u teoriji mogu biti izuzetno dosadna, u praksi uobličena na tako interesantan način.
” Pogledajte intervju studenta>>>

 

Sviđa mi se način na koji polako ulazimo u svet programiranja.

Aleksa Jovanović, program Informacione tehnologije

„Utisci o školovanju na ITS-u su sjajni, počevši od dostupnosti i posvećenosti profesora, preko materije i načina na koji je ona prezentovana studentima, do materijala sa predavanja koje online mogu preuzeti u bilo kom trenutku.
Sviđa mi se način na koji polako ulazimo u svet programiranja, jer je, na neki način, to odličan uvod čak i za ljude koji nemaju nikakvog iskustva u programiranju.
Posebno sam oduševljen brojnim vannastavnim aktivnostima na ITS-u, jer one studentima pružaju mogućnost upoznavanja novih ljudi, stručnjaka u svom poslu, od kojih se može naučiti mnogo toga novog i korisnog, jer tehnologija napreduje iz dana u dan i, jednostavno, moramo da je pratimo, moramo da budemo 100% uključeni.
Mislim da će nam praksa koju imamo na trećoj godini mnogo pomoći da steknemo neko početno radno iskustvo i da možemo odmah nakon fakulteta da se zaposlimo.
” Pogledajte intervju studenta>>>

 

„Želim da zahvalim ITS-u što je uložio u mene i moje obrazovanje.

Matija Babić, program Računarska multimedija

„Ovaj fakultet je super; mnogo je dobar. Ljudi koji hoće da uče, mogu da izvuku dosta znanja odavde.
Poslodavci traže ljude koji su, odmah nakon završene škole, sposobni da rade, koji imaju praktično, funkcionalno znanje, a ne one koji su sve što znaju naučili napamet, iz knjiga – zato sam se opredelio za ITS, a ne za neki drugi fakultet. Ovde se profesori posvećuju svakom studentu pojedinačno.
” Pogledajte intervju studenta>>>


„Ja sam oduševljen onim što ITS može da ponudi u pogledu opremljenosti, tehnike, uslova za rad i učenje.”
Andrija Milošević, program Računarska multimedija

Stipendiju sam dobio, jer sam završio srednju školu kao vukovac, što mi je omogućilo da upišem ITS kao stipendista. Samo sam hteo da se zahvalim ITS-u što mi je pružio ovu priliku da studiram u ovako jednoj savremenoj školi i zaista se radujem daljem studiranju u ovoj ustanovi.
Posebno me je oduševilo to što studenti, pored udžbenika, skripata i materijala sa predavanja, imaju i video predavanja na studentskom portalu gde mogu ponovo odgledati sažete video lekcije i dodatno utvrditi gradivo.

Ja sam oduševljen onim što ITS može da ponudi  u pogledu opremljenosti, tehnike, uslova za rad i učenje. Profesori su jako dobri i umeju da prenesu svoje znanje na studente.
Smatram da će mi praksa u studiju na ITS-u biti od ogromne pomoći u sticanju znanja i veština neophodnih za zaposlenje i dalje napredovanje u poslu.
” Pogledajte intervju studenta>>>


„ITS nije kao klasičan privatni fakultet. Drugačije je.

Živana Brusin, program Računarska multimedija
ITS nije kao klasičan privatni fakultet. Drugačije je. Razlikuje se. Imam neki osećaj kao da pripadam negde, kao neka porodica smo svi. Svi radimo zajedno. Pristupačni su profesori. Pomažu nam oko svega što nam je potrebno, uvek možemo da ih kontaktiramo, u bilo koje vreme. Izuzetno sam zadovoljna školovanjem na ITS-u. Svakom budućem studentu bih preporučila moj ITS, zato što je drugačiji.” Pogledajte intervju studenta>>>

 

„Dobili smo mogućnost da učestvujemo u praksi za Front End mobilne aplikacije i uključeni smo u brojne vannastavne aktivnosti.

Nikola Pavlović, program Organizacija poslovnih sistema
„Na ITS-u mi se najviše dopada atmosfera i komunikacija koja je prijatna i prijateljska, kako među kolegama tako i između studenata i profesora. Velika je prednost to što studenti imaju mogućnost kontakta sa profesorima i van nastave; uvek ih mogu kontaktirati mejlom i dobijaju odgovor u roku od najviše 24 sata.
Dobili smo mogućnost da učestvujemo u praksi za Front End mobilne aplikacije i uključeni smo u brojne vannastavne aktivnosti. Posebno izdvajam uključenost studenata u Centar za razvoj karijere, koji studentima omogućuje nadogradnju znanja tokom celog života i organizuje mnogobrojne seminare koji su zaista odlični.
” Pogledajte intervju studenta>>>

 

„ITS odskače od drugih ustanova, kako državnih tako i privatnih.”

 Milan Cvetić, diplomac

„Glavna prednost ITS-a je usko specijalizovan program rada, odličan izbor predmeta i dinamički organizovana nastava, gde je akcenat više na praktičnom delu, što je izuzetno značajno u formiranju stručnjaka dok je još na studijama. Takav moderan pristup nastavi je u mom slučaju rezultirao da budem primljen u stalan radni odnos u Narodnoj biblioteci Srbije, na poziciju linux administratora, gde je na konkursu bilo prijavljeno preko dvesta visokoobrazovanih inženjera.
Osoblje škole i profesori su maksimalno profesionalni i uvek će imati vremena za svakog studenta ponaosob, što nije bio slučaj dok sam studirao na državnom fakultetu. Takođe, veoma bitan segment studiranja je svakako tehnološka opremljenost,  pogotovo kada je reč o informacionim tehnologijama, gde ITS odskače od drugih ustanova, kako državnih tako i privatnih. 

Preporučujem ITS, jer su zaista jedinstvena ustanova koja vam pruža siguran put u budućnost.

 

„Znanje koje sam stekao studirajući na ITS-u brzo dobilo i potvrdu na tržištu.”

 Dragan Dabić, diplomac

„Želeo bih da izrazim zahvalnost ITS-u, profesorima, predavačima i svim zaposlenima na profesionalnom i korektnom odnosu u toku trajanja studija. Istovremeno, želim da iskažem i svoje zadovoljstvo činjenicom da je znanje koje sam stekao studirajući na ITS-u brzo dobilo i potvrdu na tržištu. Vrlo brzo nakon diplomiranja, zaposlio sam se u kompaniji Asseco SEE, na poziciji software developera. Lako sam se prilagodio specifičnim potrebama kompanije i, u kratkom roku, postao sam ravnopravan član tima koji radi na projektima razvoja bankarskog softvera u zemlji i regionu. Tu sam dobio priliku da značajno unapredim svoje znanje, kroz svakodnevnu saradnju sa iskusnim stručnjacima i direktnim učešćem u razvoju određenih proizvoda. ITS-u iskreno želim da nastavi da se razvija i da uspešno izgrađuje svoj ugled u sferi visokog obrazovanja.

 

„Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili, ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim.

 Marija Aleksić, diplomac

„Na ITS-u mi se sviđa što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije; svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

 

„Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga.”

 Vanja Mikulec , diplomac

„Za upis na ITS sam se opredelio jer u tom trenutku nijedna viša škola niti fakultet nisu imali tako savremen program koji je nudio ITS. Na ITS sam došao bez ikakvog predznanja o programiranju ili bazama podataka. Bez obzira na to, nisam imao nikakvih problema pri usvajanju gradiva, jer se profesori stvarno trude da studenti razumeju i shvate predavanja. Moj napredak je evidentan: uspeo sam da se zaposlim u Soft LINK-u kao C# programer.

Polaganje ispita na ITS-u je usklađeno sa Bolonjskom deklaracijom, što znači da se ispiti mogu položiti preko kolokvijuma, seminarskih radova i testova. Olakšavajuća okolnost i za studente i za profesore je TLS sistem koji omogućava maksimalnu objektivnost prilikom pregledanja testova.
Svima bih preporučio da upišu ITS. Program po kome se radi se stalno osavremenjuje, menja u skladu sa pojavom novih tehnologija i zato je ITS odličan izbor za svakoga.”

 
„Ja sam pre ITS-a studirala na američkom Univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. 
 Kristina Naumović , diplomac

Kristina Naumović „Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i po mom mišljenju mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam pre ITS-a studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. Tokom studija sam naučila dosta novih stvari iako sam imala solidno predzanje, a što je najvažnije u prilici sam da ova znanja svakodnevno primenjujem. Najviše sam volela predmete u kojima smo se bavili projektovanjem raznih informacionih sistema. Sada sam zaposlena kao informatičar i saradnik u nastavi na Fakultetu za primenjenu ekologiju, a ovaj posao sam dobila tako što sam uradila njihov web sajt koji je inače bio i moj diplomski rad. Moj plan je da nastavim sa školovanjem i upišem postdiplomske studije, a ITS bih preporučila svima koji žele kvalitetne studije, a kasnije i dobar posao.”

 
Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.” 
 Miodrag Đukić , diplomac

„Do ITS sam došao preko interneta. Tražio sam školu u kojoj bih mogao da nastavim školovanje, jer sa školom koju sam završio nije bilo posla, a i konkurencija je bila velika. Pronašao sam ovu školu kao najbolju priliku, jer mi je ponudila ono što želim da učim, profil Aplikativno programiranje na kome želim da nastavim edukaciju, u kome vidim budućnost programiranja. Napredak u mom znanju je vidljiv, sada mogu sam da uradim softver, a svoje znanje sam primenio na izradi softvera za video klub.
Od uslova na ITS bih istakao male grupe za rad. Lakše je raditi u manjim grupama, možemo da se dogovorimo, pažnja je posvećena svima. Opremljenost učionica je izvanredna i što se tiče tehničke opremljenosti, a i udobnosti. Studentska služba je uvek na usluzi studentima i njihovim pitanjima. Sa profesorom se uvek, ali baš uvek može stupiti u kontakt. Da li je to mailom ili je to direktni kontakt, nije bitno, ali je profesor uvek tu za sve neduomice studenata. Uvek su spremni da izađu u susret i šta god da nam je trebalo do sada, sve nam je ispunjeno.
ITS nisam upisao samo zbog dobijanja diplome. Najvažnije mi je da sam naučim da programiram da bih samostalno mogao da se bavim tim poslom. Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.”

 

ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

Petar Gnjidić , diplomac

„Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog portala za informacije o predavanjima. Amosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno prirodom ispita pa postoji preko zadataka ili u TLS.
ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas, mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.”

 
„ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj.
Nenad Brkić , diplomac

„ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj. Posle prvog dolaska i prijemnog ispita primetio sam da je profesionalnost i ljubaznost na nivou i to mi je dalo podstrek i snagu da nastavim dalje. Pri učenju je posebno koristan DL sistem. Detaljno obrađen materijal koji svaki student dobija i testovi posle svake jedinice omogućavaju da zaista naučite i utvrdite potrebno gradivo. Znanje koje sam stekao ovde, naročito o informacionim tehnologijama, sada koristim svakodnevno. Napredak je vidljiv. Zahvaljujem se i profesorima koji uvek imaju obzira da ja ne živim ovde i da ne posećujem sva predavanje, ali koji su uvek spremni da mi izađu u susret i da ostanu posle časa da mi objasne. Grupe su male i svakome je poklonjena pažnja maksimalno. Novi savremeni sistem testiranja mi se sviđa, pre svega jer ne moram da živim u neizvesnosti. Sada rezultate znam istog trenutka. Moj cilj je da se usko specijalizujem za jednu oblast u kojoj ću biti zaista dobar i da tu tražim posao za sebe.
Preporučio bih svima ITS jer imam sve reči hvale za ovu školu. Samo pozitivne utiske, to je sve što bih ja mogao da prenesem.”

 
„ITS je pravi fakultet za one koji žele da se bave programiranjem.”
Saša Božić , diplomac

„Odavno sam odlučio da ću se baviti programiranjem, samo je bilo pitanje koju ću fakultet upisati. Na sajmu obrazovanja sam naleteo na ITS. Osnovna prednost ITS-a u odnosu na druge škole je to što je usko specijalizovana škola, nema predmeta koji nisu u vezi sa programiranjem, izuzetno profesionalna.
Sve što sam naučio pre nego što sam došao ovde, naučio sam sam, tako da moje znanje, za razliku od sada, nije bilo tako bogato. Sada sam izabran za studenta administratora, a svoja znanja i posle predavanja delim sa kolegama. Za sve nedoumice i pianja profesori su nam na raspolaganju. U svakom trenutku možemo da im napišemo mejl ili da ih posetimo u periodu određenom za konsultacije. Po završetku studija bih voleo da se profesionalno bavim programiranjem. Nadam se da će mi to ova škola omogućiti. ITS je pravi fakultet za one koji žele da se bave programiranjem jer je program savremen, precizan. Sale u kojima se radi su opremljene računarima novije generacije i lincenciranim Microsoft softverima.”

 

„Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe.

Miloš Đaković, student

„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na kojima se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio, ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

 

„Žao mi je što ovakvih škola nije bilo ranije.

Zoran Stanisavljević, diplomac

Zoran Stanisavljevic „Žao mi je što ovakvih škola nije bilo ranije. Nisam bio zadovoljan svojim uspehom u životu. Zano sam da mogu mnogo više: da učim i da radim. Što ste vi i nudili. Upisao sam ITS i shvatio da je ovo savršenstvo. Moje znanje je bilo na nivou početnika kada sam došao ovde. Ja radim i propuštam većinu predavanja, ali ovakva podrška mi omogućava da idem u korak sa svojim kolegama. Puno znači i podrška profesora u svakom trenutku, mada se stvarno trudim da testove odradim samostalno. Sa profesorima, inače, funkcionišu svi vidovi komunikacije. Svima, ko ima želju da se bavi programiranjem, bih preporučio da se upišu jer znanje koje se stekne ovde nešto što čovek može da radi dok je živ. I konkretna budućnost.”

 
„Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe.
Vedran Križić , diplomac

Vedran Križić „Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe. Očekujem i dalje od ove škole da nastavi da mi pruža vrsnu edukaciju na jako visokom profesionalnom nivou. Sama atosfera je jako prijatna, profesori su jako ljubazni i stvara se izuzetan osećaj bliskosti i domaće atmosfere, nešto sasvim drugačije od drugih škola u kojima sam bio. Idealni uslovi za učenje. Moje znanje nije bilo na zavidnom nivou kada sam došao, ali sada se mogu pohvaliti da sam na osnovu znanja koje sam prikupio ovde, uspešno ostvario 2 projekta. I na njih sam ponosan. Prešao sam put od onog nivoa kada sam samo bio zainteresovan za programiranje do tog nivoa da sada uspešno koristim znanja stečena ovde i zarađujem novac od toga.
Profesori su stvarno u svakom trenutku spremni za saradnju, cela grupa funkcioniše kao jedan tim, zajedno radimo i učimo. Stvarno nemam nikakvu primedbu. Ispiti se polažu na par načina, ali je mnogo bitnije biti aktivan tokom cele godine. Profesori prate naš rad kroz domaće zadatke, seminare, kroz naš trud na času...
Ono što sam probao, mogu i da preporučim, a to znači da ITS u svakom slučaju mogu da preporučim svima koga interesuje programiranje. Ja sam ga zavoleo još više.”

 

„Odlučio sam se za ovu školu jer je imala drugačiji pristup učenju.

Branko Puzić, diplomac

Branko Puzic„Odlučio sam se za ovu školu jer je imala drugačiji pristup učenju. Nije bilo mnogo teorije, a i ono što se učilo iz teorije, učilo se kroz primere. Došao sam kao totalni laik. Osnovni pokretač je bilo moje neznanje. Imao sam sajt, koji nisam mogao sam da uređujem, već sam programerima i dizajnerima prenosio svoje ideje. Interesovalo me je kako oni to rade. Želeo sam to da naučim.
Ovde vlada jedna prijateljska atmosfera i nije tako napeto kao na državnim fakultetima. O svemu se može pričati, diskutovati. Prati se razvoj škole i razvoj svakog studenta.”

 
Pridobio sam poverenje kolega na poslu zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao radeći i studirajući na ITS-u.”
Siniša Ristović, diplomac

„U februaru 2008. godine sam konkurisao za poziciju .Net Developera (programera početnika) u firmi Pexim Solutions. Polagao sam pet različitih testova, da bi me pozvali na poslednji razgovor. Dobio sam mnogo bolji posao - Build Engineera za koju je jedan od uslova bio dve godine radnog iskustva na istoj poziciji, tako da se nisam ni usuđivao da konkurišem. Ocenili su da ću moći, uz maksimalnu ozbiljnost i pomoć starijih kolega, da opravdam njihovo poverenje i dobro obavljam poslove na toj poziciji, sve to zahvaljujući znanju i iskustvu koje sam stekao radeći i studirajući na ITS-u.”

 
Na ITS-u sam, pored znanja iz programiranja, stekao i veštine poslovne komunikacije, odnosa sa kolegama i timskog rada.
Vojislav Mihajlović, diplomac

„Dobio sam priliku da učestvujem u projektu za potrebe Telekoma Srbije, koji je baziran na timskom radu. Pošto sam bio najmlađi od svih, svi su me gledali sa visine. Situacija se promenila kada sam, na osnovu znanja stečenih na ITS-u, optimizovao kod svog starijeg kolege iz jednog modula koji je imao 120 linija koda na samo 15.
Na ITS-u sam, pored znanja iz programiranja, stekao i veštine poslovne komunikacije, odnosa sa kolegama i timskog rada.
Kao kruna svega, prihvatio sam se projekta razvoja softvera za medicinsku kuću, i to kao vođa tima. Projekat smo priveli kraju, obavili uspešno fazu testiranja i aplikaciju instalirali i pustili u rad.”Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija