studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

STUDENTI ITS-A NASTUPALI NA KONFERENCIJI E-TRGOVINA 2016

Studenti ITS-a tradicionalno su učestvovali na najvećem skupu o e-poslovanju u Srbiji – međunarodnoj konferenciji E-trgovina na Paliću.

Na ovogodišnjoj konferenciji ITS su predstavljala 2 tima studenata koja su u okviru Akademskog dana prezentovala svoje radove pred posetiocima konferencije. Na konferenciji su učestvovali studenti prve godine studijskog programa Elektronsko poslovanje Olivera Popov, Dalibor Grujić i Vladimir Tanović sa radom na temu Hoot.rs, kao i studenti druge godine studijskog programa Elektronsko poslovanje Miloš Jekić i Đorđe Slović sa radom na temu Primena internet marketinga u elektronskom poslovanju.


ITS na konferenciji E-trgovina 2016


Nastupi naših studenata su bili veoma zapaženi, a najbolja ilustracija toga je činjenica da je prva grupa studenata, nakon prezentacije svoje poslovne ideje, ostvarila kontakt sa predstavnicima kompanije KuponOK i dogovoreni su dalji koraci saradnje.

Studenti su boravak na konferenciji iskoristili da uspostave brojne kontakte sa profesionalcima i kolegama sa drugih fakulteta koji dele ista interesovanja za oblast elektronskog poslovanja.

Verujemo da će im iskustvo i znanje koje su stekli prisustvom i učešćem na konferenciji koristiti u daljem usavršavanju u oblasti elektronskog poslovanja.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija