studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog servisa za kačenje predavanja. Atmosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno sa prirodom ispita, pa ono postoji preko zadataka ili u TLS. ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
PETAR GNJIDIĆ, DIPLOMAC

STUDENTI ITS-A NASTUPALI NA KONFERENCIJI E-TRGOVINA 2016

Studenti ITS-a tradicionalno su učestvovali na najvećem skupu o e-poslovanju u Srbiji – međunarodnoj konferenciji E-trgovina na Paliću.

Na ovogodišnjoj konferenciji ITS su predstavljala 2 tima studenata koja su u okviru Akademskog dana prezentovala svoje radove pred posetiocima konferencije. Na konferenciji su učestvovali studenti prve godine studijskog programa Elektronsko poslovanje Olivera Popov, Dalibor Grujić i Vladimir Tanović sa radom na temu Hoot.rs, kao i studenti druge godine studijskog programa Elektronsko poslovanje Miloš Jekić i Đorđe Slović sa radom na temu Primena internet marketinga u elektronskom poslovanju.


ITS na konferenciji E-trgovina 2016


Nastupi naših studenata su bili veoma zapaženi, a najbolja ilustracija toga je činjenica da je prva grupa studenata, nakon prezentacije svoje poslovne ideje, ostvarila kontakt sa predstavnicima kompanije KuponOK i dogovoreni su dalji koraci saradnje.

Studenti su boravak na konferenciji iskoristili da uspostave brojne kontakte sa profesionalcima i kolegama sa drugih fakulteta koji dele ista interesovanja za oblast elektronskog poslovanja.

Verujemo da će im iskustvo i znanje koje su stekli prisustvom i učešćem na konferenciji koristiti u daljem usavršavanju u oblasti elektronskog poslovanja.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija