studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Tokom nastave na ITS-u imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruženja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama. ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group, kao koordinator Centra za razvoj karijere, gde imam priliku da steknem kvalitetno radno iskustvo, radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

TIJANA RUSIĆ, DIPLOMAC

STUDENTI I PROFESORI ITS-A NOVOGODIŠNJOM ŽURKOM ISPRATILI USPEŠNU 2016.

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Visoka škola za informacione tehnologije ITS je u sredu, 28. decembra, organizovala druženje za svoje studente u Comtrade tehnološkom centru i time obeležila sve uspehe koje su postigli u 2016. godini.

U svečanom ambijentu, pretprazničnoj atmosferi i veselim pesmama benda „Simboli”, studenti su sa profesorima i zaposlenima ispratili godinu za nama. Jedni drugima su poželeli da im 2017. bude barem podjednako dobra i uspešna kao i prethodna godina.

Novogodišnja žurka na ITS-u

Prisutne je pozdravio i direktor ITS-a, prof. dr Bojan Ristić, i svima poželeo mnogo sreće, znanja i napretka u novoj godini. On je istakao da je najvažnije da se, bez obzira na prepreke, studenti bore za ostvarenje svojih zacrtanih planova, da realizuju svoje ideje i sprovedu svoje pozitivne misli u delo.


Ni studenti nisu krili veselo raspoloženje, pa su nam rekli da su ponosni na svoju školu, jer su ovakve zabave danas postale retkost. Posebno su naglasili da se raduju ovakvim okupljanjima i u budućnosti, i jedni drugima poželeli mnogo sreće i uspeha u 2017. godini.

Pogledajte delić atmosfere sa novogodišnje žurke.


Još jednom svima želimo srećnu i uspešnu 2017. godinu!Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija