studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Kristina Naumović„Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
KRISTINA NAUMOVIĆ, DIPLOMAC

SVEČANI PRIJEM 11. GENERACIJE STUDENATA ITS-A

Još jednoj generaciji studenata Visoke škole strukovnih studija za IT, koja je načinila odličan izbor upisujući ITS i odlučivši se za profesije budućnosti u oblasti IT-ja, prošle nedelje priređen je svečani prijem, koji je održan u prostorijama škole, uz prisustvo vodećih ljudi ITS-a, profesora i osoblja, kao i predstavnika kompanija osnivača, Comtrade i LINK group i predstavnika kompanije Microsoft. 

I ove godine pred studentima je bila mogućnost izbora jednog od četiri smera: Informacione tehnologije, Organizacija poslovnih sistema, Računarska multimedija i Elektronsko poslovanje. Usled velikog broja prijavljenih, brucoši su se za svoje mesto na ITS-u morali izboriti, po čemu se ITS izdvaja u odnosu na sve druge privatne obrazovne institucije u zemlji. Stoga smo sigurni da su među nama samo najbolji i da će procenat uspešnih studenata u narednim godinama biti još veći.

Obraćanje predstavnika škole

Prvi osnivač ITS-a, prof. dr Valentin Kuleto, naglasio je da današnji studenti imaju priliku da studiraju na najboljoj verziji ITS-a i najsavremenijem školskom sistemu, izgrađenom po meri i potrebama studenata, koji ove godine slavi 10 godina od osnivanja. On je pozvao studente da veruju u svoje snove, slede svoju strast, vredno rade i tako ostvare uspeh.


 

Srećko Miodragović, pomoćnik direktora Comtrade grupe, poželeo je dobrodošlicu studentima i naglasio da je cilj kompanije da zadrži najbolje studente, a studentima je dao praktične savete. On je preporučio da u početku treba izabrati nekoliko niša i u njima postati stručnjak, a kada se u tome uspe, onda sledi celoživotno učenje novih oblasti, jer je svako ko se bavio IT-jem večiti student.

 


 

Studentima se obratio i direktor škole, prof. dr Bojan Ristić, koji je istakao dugi put koji je ITS prošao do sadašnje upisne kvote. Najavio je da će tokom naredne tri godine studenti ITS-a proći ozbiljnu praksu, ali je istakao i planove škole da u narednom periodu obezbedi svim zainteresovanim studentima koji ispunjavaju uslove polaganje strukovnog mastera.


 

Izvršni menadžer ITS-a, Goran Radić, rekao je da je veliki broj upisanih najbolji dokaz uspešnog rada škole. Prema njegovim rečima, sva istraživanja ukazuju na to da će potražnja za IT stručnjacima biti sve veća u narednim godinama, a primetio je da sve veći broj devojaka sebe pronalazi u ovoj oblasti.


 

Prijem nove generacije studenata ALUM-a

Po prvi put, istovremeno sa prijemom nove generacije studenata ITS-a, održan je i prijem za studente Akademije lepih umetnosti i multimedija. Ova dvadeseta generacija studenata ALUM-a moći će da uživa u svim prednostima studiranja po standardima obrazovnog sistema LINK groupa, koje su do sada bile rezervisane za studente ITS-a i tako dobiti priliku da na najbolji način ostvari umetničku karijeru u okruženju koje na pravi način povezuje umetnost i IT.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija