studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
ŠTA DOBIJATE
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Za ITS sam se odlučio zbog plana i programa koji nudi. Prilično sam bio upućen u programiranje i baze podataka pre nego što sam došao na ITS. Znanje koje sam ovde stekao sada koristim pri izradi studentskog servisa za kačenje predavanja. Atmosfera u školi je krajnje prijatna i prijateljska. Upoznao sam dosta zanimljivih ljudi. Polaganje ispita je usklađeno sa prirodom ispita, pa ono postoji preko zadataka ili u TLS. ITS bih preporučio svima koji žele da upotpune svoje znanje i da ono što nauče danas mogu sutra praktično da iskoriste. To znam po sebi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
PETAR GNJIDIĆ, DIPLOMAC

TESLA U NASTAVI NA ITS-U

Svi studenti generacije 2015/2016 dobijaju besplatno Tesla tablet sa ITS logom. Pogledajte kako izgleda posebna serija Tesla tablet računara koji će imati samo studenti ITS-a.Studenti ITS-a u nastavi svakodnevno koriste najsavremenije TESLA tablete, koji su proizvod najuspešnije domaće IT kompanije, Comtrade. Zahvaljujući ovim tabletima i savremenom pristupu obrazovanju, studentima su dostupne različite obrazovne aplikacije, brzi pristup internetu i interaktivna nastava.

Sve obrazovne aplikacije na jednom mestu

Svaki student dobija svoj TESLA uređaj sa unapred instaliranim aplikacijama, koje se koriste u nastavnom procesu ITS-a.

Sve potrebne obrazovne aplikacije već su instalirane u TESLA tabletima, a pomoću njih studenti mogu da vežbaju matematiku i da lakše uče strane jezike, kao i da pristupe online biblioteci, informacionom sistemu škole, studentskom portalu, platformi za podršku učenju i Android aplikaciji ITS-a.


Sve što vam je potrebno sada se nalazi na jednom mestu i možete im pristupiti gde god da se nalazite.TESLA
tableti su ponos kompanije Comtrade i predstavljaju dokaz da domaće kompanije i te kako mogu da kreiraju odličan IT proizvod i sa njime budu konkurentni na svetskom tržištu.

TESLA tablet karakterišu:

  • 7,85"  moćni Intel procesor, 

  • odličan IPS ekran,

  • izdržljiva baterija,

  • tanko kućište,

  • GPS i Bluetooth najnovije generacije. Ujedno, oni predstavljaju i dokaz da su studentima
ITS-a na raspolaganju najbolji resusi za što kvalitetnije i interesantnije školovanje.
Korišćenje tablet računara u nastavi je novi koncept obrazovanja, koji na najbolji način olakšava saznavanje, učenje, kao i rešavanje određenih zadataka. Studentima omogućava pravovremeno informisanje, kao i efikasniju komunikaciju sa profesorima koji su im dostupni online, 24 časa dnevno.


Interaktivnost − novi koncept obrazovanja

Novi koncept obrazovanja koji se primenjuje na ITS-u podrazumeva da se u nastavi koristi savremena oprema, projektori, interaktivne table, tablet i laptop računari povezani wireless mrežom.


Studenti su aktivno uključeni u nastavni proces. Nastavni materijali nakon svakog časa dostupni su putem Android aplikacije. Takođe, ispite mogu da prijave putem mobilnog telefona. Putem e-maila automatski dobijaju podsetnik o početku prijava i prijavljenim ispitima, a rezultate mogu pogledati i od kuće.

Sve ove pogodnosti čine nastavni proces na ITS-u. Ovaj način obrazovanja studenta čini aktivnim i uključuje ga u rad i diskusiju na predavanjima. Interaktivna nastava, kao i ovaj način prenošenja i sticanja znanja, pokazao se kao mnogo napredniji i efikasniji od tradicionalnog učenja.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija