studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
ŠTA DOBIJATE
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Na ITS-u sam upisao internet programiranje na smeru Informacione tehnologije zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. ITS mi je pomogao da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Nastava je usko specijalizovana, savremena i u skladu sa svetskim trendovima, a pored toga, ITS ima i tim vrhunskih predavača. Uslovi za učenje su odlični i radi se na najsavremenijoj opremi. Studiranje na ITS-u mi je osiguralo put u budućnost.
Već tokom školovanja dobio sam priliku da se praktično usavršavam u LINK groupu, u okviru LINK Apprentice Programa, gde sam se i zaposlio kao PHP programer. Sada mogu da ispoljim svoju kreativnost, da kreiram moderne web aplikacije i radim ono što zaista  volim.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MLADEN RAKIĆ, DIPLOMAC

TESLA U NASTAVI NA ITS-U

Svi studenti generacije 2015/2016 dobijaju besplatno Tesla tablet sa ITS logom. Pogledajte kako izgleda posebna serija Tesla tablet računara koji će imati samo studenti ITS-a.Studenti ITS-a u nastavi svakodnevno koriste najsavremenije TESLA tablete, koji su proizvod najuspešnije domaće IT kompanije, Comtrade. Zahvaljujući ovim tabletima i savremenom pristupu obrazovanju, studentima su dostupne različite obrazovne aplikacije, brzi pristup internetu i interaktivna nastava.

Sve obrazovne aplikacije na jednom mestu

Svaki student dobija svoj TESLA uređaj sa unapred instaliranim aplikacijama, koje se koriste u nastavnom procesu ITS-a.

Sve potrebne obrazovne aplikacije već su instalirane u TESLA tabletima, a pomoću njih studenti mogu da vežbaju matematiku i da lakše uče strane jezike, kao i da pristupe online biblioteci, informacionom sistemu škole, studentskom portalu, platformi za podršku učenju i Android aplikaciji ITS-a.


Sve što vam je potrebno sada se nalazi na jednom mestu i možete im pristupiti gde god da se nalazite.TESLA
tableti su ponos kompanije Comtrade i predstavljaju dokaz da domaće kompanije i te kako mogu da kreiraju odličan IT proizvod i sa njime budu konkurentni na svetskom tržištu.

TESLA tablet karakterišu:

  • 7,85"  moćni Intel procesor, 

  • odličan IPS ekran,

  • izdržljiva baterija,

  • tanko kućište,

  • GPS i Bluetooth najnovije generacije. Ujedno, oni predstavljaju i dokaz da su studentima
ITS-a na raspolaganju najbolji resusi za što kvalitetnije i interesantnije školovanje.
Korišćenje tablet računara u nastavi je novi koncept obrazovanja, koji na najbolji način olakšava saznavanje, učenje, kao i rešavanje određenih zadataka. Studentima omogućava pravovremeno informisanje, kao i efikasniju komunikaciju sa profesorima koji su im dostupni online, 24 časa dnevno.


Interaktivnost − novi koncept obrazovanja

Novi koncept obrazovanja koji se primenjuje na ITS-u podrazumeva da se u nastavi koristi savremena oprema, projektori, interaktivne table, tablet i laptop računari povezani wireless mrežom.


Studenti su aktivno uključeni u nastavni proces. Nastavni materijali nakon svakog časa dostupni su putem Android aplikacije. Takođe, ispite mogu da prijave putem mobilnog telefona. Putem e-maila automatski dobijaju podsetnik o početku prijava i prijavljenim ispitima, a rezultate mogu pogledati i od kuće.

Sve ove pogodnosti čine nastavni proces na ITS-u. Ovaj način obrazovanja studenta čini aktivnim i uključuje ga u rad i diskusiju na predavanjima. Interaktivna nastava, kao i ovaj način prenošenja i sticanja znanja, pokazao se kao mnogo napredniji i efikasniji od tradicionalnog učenja.Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija