studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Tokom nastave na ITS-u imala sam utisak kao da sam deo tima, kako zbog okruženja tako i zbog prilike da učestvujem u brojnim projektima. Nastavni plan ide u korak sa vremenom, što je najbitnije za IT oblast. Nema suvoparnog učenja teorije, već objašnjenja na praktičnim primerima i realnim životnim situacijama. ITS je učinio moje studiranje zanimljivim, motivisao me je da napredujem, postignem izvanredne rezultate i ostvarim svoje ciljeve. Sada sam zaposlena u kompaniji LINK group, kao koordinator Centra za razvoj karijere, gde imam priliku da steknem kvalitetno radno iskustvo, radeći sa timom profesionalnih i kreativnih ljudi.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

TIJANA RUSIĆ, DIPLOMAC

SIGURAN PUT KA USPEŠNOJ KARIJERI

Danas, u uslovima globalne konkurencije, informacione eksplozije, dinamičkog razvoja nauke i tehnologije, znanje je ono što razdvaja uspešne od neuspešnih.

Pored tehničkih znanja na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije steći ćete i ostale veštine koje su neophodne ukoliko želite da se dobro zaposlite ili pokrenete sopstveni biznis. Naučićemo vas kako da ostvarite poslovnu komunikaciju i korespondenciju, kako da sastavite profesionalni CV, koja pitanja vas očekuju na intervjuu za posao, kako treba da izgledate i da se ponašate tj. kako da kvalitet koji posedujete "prodate" na najbolji mogući način.


Postaraćemo se da vaše znanje engleskog jezika dovedemo do perfekcije. Saznaćete sve o mogućnostima i načinima pokretanja sopstvenog biznisa, izradi biznis plana, upoznaćete funkcionisanje poslovnih sistema neposrednim uvidom u način rada konkretnih IT kompanija.


 


Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija