studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
O NAMA
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Odvek sam želela da se bavim programiranjem, ali i da prenosim svoje znanje drugima. Zbog jasno definisanih predmeta, koji pružaju mnogo praktičnih znanja, i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS. Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, nakon programerskih znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje. Programeri se inače retko odlučuju za drugačije pristupe programskim jezicima od „suvog programiranja”, ali najveća potvrda znanja je kada ste u mogućnosti da svakome objasnite programiranje. Odmah nakon što sam diplomirala 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na više programerskih predmeta na studijskim programima Informacione tehnologije i Elektronsko poslovanje. Angažaovana sam i u zimskim i letnjim školama programiranja, što dovoljno govori o kvalitetu stečenih znanja tokom školovanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

VANJA ČONIĆ, DIPLOMAC

CODESIGN – FESTIVAL PROGRAMIRANJA I DIZAJNA

coDEsign škole programiranja i dizajna održavaju se jednom godišnje u organizaciji Visoke škole za informacione tehnologije − ITS i kompanija LINK group i Comtrade, i predstavljaju idealnu priliku za sve koji žele da saznaju novosti iz oblasti IT-ja, usvoje nova znanja i savladaju nove veštine.


Ovaj svojevrsni IT festival nemenjen je pre svega srednjoškolcima, ali i svima koji žele da steknu osnove u programiranju, dizajnu, online marketingu i analitici, dizajnu i uređivanju web strana ili kreiranju video-igara, kao i onima koji žele da prošire svoje znanje i saznaju više o najnovijim trendovima u IT-ju.

Predavači: Najbolji stručnjaci iz svih oblasti IT-ja

Predavači coDEsigna su vrhunski stručnjaci u svojoj branši. Svoja znanja sa polaznicima škola programiranja i dizajna dele odlični profesori sa Visoke škole za informacione tehnologije − ITS, uspešni poslovni ljudi iz oblasti IT-ja i predstavnici vodećih svetskih IT kompanija.

Predavači i teme su svaki put drugačiji, tako da je svaki festival jedinstven i predstavlja događaj za sebe. Zato nećete pogrešiti ukoliko pratite svaki, jer ćete uvek čuti i naučiti nešto novo.Svaki dan – događaj za sebe

Takođe, svaki festivalski dan je uvek događaj za sebe. Svakodnevno su organizovana predavanja namenjena široj javnosti i njih svi zainteresovani mogu da prate putem live streama.

Pored toga, samo za učesnike coDEsigna, organizovane su i veoma zanimljive i korisne radionice na kojima oni u praksi mogu da vide, primene i provežbaju sve ono što su čuli na predavanjima.

Završetak svakog festivalskog dana najčešće se obeležava zanimljivim izletom, obilaskom ITS-a ili posetom realnom poslovnom okruženju uglednih IT kompanija.

Primera radi, na festivalu coDEsign 2015. obrađeno je najmanje 15 tema na predavanjima i više od 10 na radionicama.

Bezbroj prilika i mogućnosti

Osim toga, organizuju se mnogobrojna takmičenja, te tako, na primer, učesnici coDEsigna imaju priliku da odmere snage sa svojim kolegama u pisanju koda, dizajniranju igrice ili postavljanju web sajta, a najbolji od njih dobijaju vredne nagrade. Uz sve to, učesnici sa originalnim startup idejama dobijaju priliku i uputstva kako da realizuju svoje zamisli.

Završetak svakog coDEsign festivala svečano se obeležava dodelom sertifikata o prisustvu predavanjima i radionicama organizovanim tokom škole programiranja i dizajna. Ovaj vredan dokument predstavlja ne samo potvrdu da su učesnici uspešno završili školu programiranja i dizajna i usvojili nova znanja i veštine, već i odličnu dopunu njihovom CV-ju.

Svaki coDEsign pruža mnogo šansi i otvara brojna vrata. Iskoritite ih na najbolji način!


Saznajte sve o coDEsign školi i postanite deo nje!Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija