studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
E-UČENJE
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Kristina Naumović„Završila sam Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS, profil za Internet programiranje. Diplomirala sam u decembru 2008. godine. Studijama sam izuzetno zadovoljna, jer je reč o kvalitetnoj visokoškolskoj ustanovi sa stručnim nastavnim kadrom i odličnim uslovima za rad. Prednost je u tome što su cele studije savremene i, po mom mišljenju, mnogo kvalitetnije u odnosu na druge fakultete u Srbiji. Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi.

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
KRISTINA NAUMOVIĆ, DIPLOMAC

PLATFORMA ZA PODRŠKU UČENJU

ITS koristi naprednu, jedinstvenu u Srbiji, platformu za podršku učenju da svojim studentima olakša studiranje. 

Platforma za podršku učenju je namenjena studentima ITS-a kao dodatni resurs za savladavanje nastavnog gradiva, gde studenti svoje znanje samostalno dopunjuju kroz multimedijalne materijale, testove za vežbanje i komunikaciju sa nastavnicima preko interneta (chat sesije), čime je sticanje znanja maksimalno olakšano. Platforma je napravljena po uzoru na najbolje svetske platforme, svakodnevno se menja razvojem informacionih tehnologija i studentima omogućuje najbolje uslove za njeno korišćenje.

 

Online kursevi

Za svaki predmet na ITS-u postoji odgovarajući online kurs na platformi koji možete da koristite kao dodatni resurs za učenje i savladavanje gradiva. Oni predstavljaju opširniji, dodatni online materijal, podeljen na module i jedinice. Sadrži veliki broj nastavnih elemenata, tekstova, testova, multimedijalnih elemenata u audio i video formatu. 

HD produkcija video predavanja
Prva smo škola koja je napravila HD produkciju predavanja u visokoškolskom obrazovanju. Za svaki predmet ITS-a su snimljene ključne lekcije i teme koje su profesori smatrali posebno važnim i za čije je razumevanje od strane studenata obično trebalo najviše vremena i napora. Snimljena predavanja su postavljena uz odgovarajuće lekcije iz kursa na platformi za podršku učenju.

Video prilozi su snimljeni u našem profesionalnom studiju uz korišćenje full HD kamera i najsavremenije tehničke opreme. Standard prikaza slike je na nivou standarda televizijskih mreža u Evropi (Full HD format, 1920x1080, MP4 kompresija H264 kodek sa 10Mbps). 

Online sistem testiranja
Kako ćete najefikasnije da proverite sopstveno znanje? Uradićete jedan od mnogih online testova koji postoje u našoj bazi. Za svaki predmet na studijama postoji velika kolekcija testova, podeljena u više grupa, sa više stotina pitanja. Proverićete znanje nakon lekcije i nakon cele oblasti. Sistem će automatski obračunati procenat, broj poena i ukazati na greške koje ste napravili, kako biste se vratili kroz lekciju i ponovo prešli taj deo gradiva.

Chat konsultacije sa profesorima

Još jedna prednost studiranja na ITS-u su i chat konsultacije sa profesorima. Na ovaj način postoji dodatni kanal za komunikaciju u realnom vremenu i mogućnost za postavljanje pitanja svim profesorima. Takođe, imate mogućnost da pratite listing održanih konsultacija koje vam mogu biti dragocen izvor informacija u slučaju da ste neke propustili.

 Predupisni rok je otvoren!

Predupis za generaciju 2017/2018 je u toku. Prijavite se na vreme >>

ITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija