studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Na ITS-u mi se sviđa to što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i, jednom rečju, gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim. Studentima je školovanje mnogo pristupačnije: svi servisi, studentska služba, profesori su uvek tu, nekako mi je sve dostupno. Računarski sistemi i Osnove programiranja su mi do sada bili najbolji predmeti. Jedna od prednosti je i to što sa profesorima mogu da komuniciram i putem e-maila, a odgovori mi stižu već u toku dana. Planiram samostalno da se bavim programiranjem i sigurna sam da ću ovde steći svo potrebno znanje.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MARIJA ALEKSIĆ, STUDENT


Autor: Ana Vlahović
 
Za dobrog predavača nije važno kojim i kakvim nastavnim sredstvima raspolaže.
Pogledajte video i saznajte kako je univerzitetski profesor u projektor zaista "smestio svog dvojnika" i oduševio studente.
 
Posao predavača je edukatorski, znači predavač mora u svakom trenutku da se bori za pažnju svojih slušalaca – svaka druga postavka je pogrešna.

U doba sve razvijenije tehnologije, kakvo je danas, predavači često u projektoru nalaze svoju „zamenu. Ipak, dobro napravljena prezentacija je svakako važna, ali ne i presudna za kvalitetno predavanje, jer jedna od najgorih stvari koju predavač može da uradi sebi i onima koji ga slušaju jeste da se usidri pored table ili projektora i ne mrdne odatle tokom čitavog časa. Projektor je, složiće se svi, monotona i prevaziđena stvar.
 
Međutim, zaista dobar i kreativan predavač može da zaokupi pažnju slušalaca čak i uz pomoć ovih monotonih sredstava u nastavi. Za dobrog predavača nije važno kojim i kakvim nastavnim sredstvima raspolaže.
 
Pogledajte video i saznajte kako je univerzitetski profesor u projektor zaista smestio svog dvojnika i oduševio studente.
 
 
Objavljeno: 3. oktobar 2013.
  » Prosledite prijatelju

Ostavite komentar ili pitanje

Pravila za ostavljanje komentara: Želimo da razgovor bude opušten. Nemamo nameru da se mešamo u komentarisanje, ali komentari van konteksta posta, neučtivi ili napadni mogu biti obrisani. Molimo Vas da se potpisujete ličnim imenom ili inicijalima, a ne poslovnim nazivom. Uživajte i hvala Vam što doprinosite ovom razgovoru.

Ime (obavezno)

E-mail (neće biti objavljen) (obavezno)

Komentar:

Radi zaštite od spam botova, molimo Vas da unesete rešenje pitanja koje vidite na slici dole(koristite brojeve):