studentski portal Login
Visoka škola za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC


Autor: Ana Vlahović
 
Za dobrog predavača nije važno kojim i kakvim nastavnim sredstvima raspolaže.
Pogledajte video i saznajte kako je univerzitetski profesor u projektor zaista "smestio svog dvojnika" i oduševio studente.
 
Posao predavača je edukatorski, znači predavač mora u svakom trenutku da se bori za pažnju svojih slušalaca – svaka druga postavka je pogrešna.

U doba sve razvijenije tehnologije, kakvo je danas, predavači često u projektoru nalaze svoju „zamenu. Ipak, dobro napravljena prezentacija je svakako važna, ali ne i presudna za kvalitetno predavanje, jer jedna od najgorih stvari koju predavač može da uradi sebi i onima koji ga slušaju jeste da se usidri pored table ili projektora i ne mrdne odatle tokom čitavog časa. Projektor je, složiće se svi, monotona i prevaziđena stvar.
 
Međutim, zaista dobar i kreativan predavač može da zaokupi pažnju slušalaca čak i uz pomoć ovih monotonih sredstava u nastavi. Za dobrog predavača nije važno kojim i kakvim nastavnim sredstvima raspolaže.
 
Pogledajte video i saznajte kako je univerzitetski profesor u projektor zaista smestio svog dvojnika i oduševio studente.
 
 
Objavljeno: 3. oktobar 2013.
  » Prosledite prijatelju

Ostavite komentar ili pitanje

Pravila za ostavljanje komentara: Želimo da razgovor bude opušten. Nemamo nameru da se mešamo u komentarisanje, ali komentari van konteksta posta, neučtivi ili napadni mogu biti obrisani. Molimo Vas da se potpisujete ličnim imenom ili inicijalima, a ne poslovnim nazivom. Uživajte i hvala Vam što doprinosite ovom razgovoru.

Ime (obavezno)

E-mail (neće biti objavljen) (obavezno)

Komentar:

Radi zaštite od spam botova, molimo Vas da unesete rešenje pitanja koje vidite na slici dole(koristite brojeve):