„Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.” 

„Do ITS sam došao preko interneta. Tražio sam školu u kojoj bih mogao da nastavim školovanje, jer sa školom koju sam završio nije bilo posla, a i konkurencija je bila velika. Pronašao sam ovu školu kao najbolju priliku, jer mi je ponudila ono što želim da učim, profil Aplikativno programiranje na kome želim da nastavim edukaciju, u kome vidim budućnost programiranja. Napredak u mom znanju je vidljiv, sada mogu sam da uradim softver, a svoje znanje sam primenio na izradi softvera za video klub.
Od uslova na ITS bih istakao male grupe za rad. Lakše je raditi u manjim grupama, možemo da se dogovorimo, pažnja je posvećena svima. Opremljenost učionica je izvanredna i što se tiče tehničke opremljenosti, a i udobnosti. Studentska služba je uvek na usluzi studentima i njihovim pitanjima. Sa profesorom se uvek, ali baš uvek može stupiti u kontakt. Da li je to mailom ili je to direktni kontakt, nije bitno, ali je profesor uvek tu za sve neduomice studenata. Uvek su spremni da izađu u susret i šta god da nam je trebalo do sada, sve nam je ispunjeno.
ITS nisam upisao samo zbog dobijanja diplome. Najvažnije mi je da sam naučim da programiram da bih samostalno mogao da se bavim tim poslom. Naravno, posle ovakve škole možete da radite i u najjačim kompanijama, jer stvarno nudi takvo obrazovanje.”