ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj

ITS sam upisao, jer je to jedina škola na kojoj se radi po evropskim standardima, na srpskom jeziku, sa diplomom koja bi mi bila priznata u Švajcarskoj. Posle prvog dolaska i prijemnog ispita primetio sam da je profesionalnost i ljubaznost na nivou i to mi je dalo podstrek i snagu da nastavim dalje. Pri učenju je posebno koristan DL sistem. Detaljno obrađen materijal koji svaki student dobija i testovi posle svake jedinice omogućavaju da zaista naučite i utvrdite potrebno gradivo. Znanje koje sam stekao ovde, naročito o informacionim tehnologijama, sada koristim svakodnevno. Napredak je vidljiv. Zahvaljujem se i profesorima koji uvek imaju obzira da ja ne živim ovde i da ne posećujem sva predavanje, ali koji su uvek spremni da mi izađu u susret i da ostanu posle časa da mi objasne. Grupe su male i svakome je poklonjena pažnja maksimalno. Novi savremeni sistem testiranja mi se sviđa, pre svega jer ne moram da živim u neizvesnosti. Sada rezultate znam istog trenutka. Moj cilj je da se usko specijalizujem za jednu oblast u kojoj ću biti zaista dobar i da tu tražim posao za sebe.
Preporučio bih svima ITS jer imam sve reči hvale za ovu školu. Samo pozitivne utiske, to je sve što bih ja mogao da prenesem.