Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe

Tražio sam baš ovakvu školu koja ima blisku saradnju sa vodećim kućama kao što su Microsoft ili Adobe. Očekujem i dalje od ove škole da nastavi da mi pruža vrsnu edukaciju na jako visokom profesionalnom nivou. Sama atosfera je jako prijatna, profesori su jako ljubazni i stvara se izuzetan osećaj bliskosti i domaće atmosfere, nešto sasvim drugačije od drugih škola u kojima sam bio. Idealni uslovi za učenje. Moje znanje nije bilo na zavidnom nivou kada sam došao, ali sada se mogu pohvaliti da sam na osnovu znanja koje sam prikupio ovde, uspešno ostvario 2 projekta. I na njih sam ponosan. Prešao sam put od onog nivoa kada sam samo bio zainteresovan za programiranje do tog nivoa da sada uspešno koristim znanja stečena ovde i zarađujem novac od toga.
Profesori su stvarno u svakom trenutku spremni za saradnju, cela grupa funkcioniše kao jedan tim, zajedno radimo i učimo. Stvarno nemam nikakvu primedbu. Ispiti se polažu na par načina, ali je mnogo bitnije biti aktivan tokom cele godine. Profesori prate naš rad kroz domaće zadatke, seminare, kroz naš trud na času…
Ono što sam probao, mogu i da preporučim, a to znači da ITS u svakom slučaju mogu da preporučim svima koga interesuje programiranje. Ja sam ga zavoleo još više.