Izabrali ste da se bavite informacionim tehnologijama, poslom budućnosti i da budete uspešni i odlično plaćeni stručnjaci. Već znate da ste na pravom mestu – Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS. Da biste ostvarili svoj cilj, potrebna su vam odlična znanja iz matematike.

Ne brinite, matematika vam neće više zadavati nikakve probleme. Obezbedili smo samo za vas dostupno, lako i efikasno učenje ove vrlo važne nauke. Savladaćete je vrlo brzo!

OK_mat_ITS

Online kurs matematike na vašoj platformi

Svim studentima ITS-a omogućen je pristup kursu online matematike – OKmatematika na platformi za softverski podržano učenje.

Očekuje vas gradivo struktuirano na pristupačan, postepen i moderan način. Zbirke zadataka, skripte, video lekcije, testovi su dostupni sa bilo kog uređaja. Obnovićete i savladati gradivo koje ste možda propustili tokom srednje škole. I sve to potpuno besplatno na vašoj platformi!

OKmatematika je inovativno pedagoško i tehnološko rešenje, koje pomaže studentima da nauče, razumeju i savladaju matematiku. Ovo je još jedan zanimljiv način učenja matematike, kroz interaktivni sadržaj, u čijem osmišljavanju i realizaciji su učestvovali vaši profesori.

Interaktivna znanja na OKmatematici

Bez matematike ne bi bila moguća nijedna inženjerska disciplina. Bez matematike ne bi bilo elektronike, telekomunikacija, računarske industrije, savremenih materijala. Zato je važno da svi znamo matematiku.

Na platformi online matematike pripremili smo vam materijale koji su specijalno kreirani za vas, kako biste na što lakši i zanimljiviji način savladali matematiku. Gradivo za fakultet koje je uglavnom bazirano na srednjoškolskoj matematici sastavljeno je od video zadataka, sažetaka lekcija, online testova, sve je pripremljeno kako biste brzo i lako savladali i naučili matematiku!

OKmatematika ima za cilj da ne samo imate što bolju ocenu na ispitu, nego i da steknete najbolja znanja iz matematike i da postanete odličan IT stručnjak.

Ali i ne samo to!

Besplatna pripremna nastava iz matematike

ITS za sve svoje upisane brucoše organizuje besplatnu nastavu srednjoškolske matematike pre početka predavanja. Nadoknadićete propušteno gradivo i spremićete se za sve stručne predmete. Olakšaćemo vam put ka uspešnoj IT karijeri.

Gradivo iz četiri razreda srednje škole pojasniće vam profesori matematike ITS-a, a poseban akcenat će biti stavljen na one oblasti koji su značajne za dalje studije na ITS-u.

Sve što vas zanima, što vam nije bilo jasno, što ste uvek želeli da znate, sada možete da pitate svoje profesore i zauvek savladate ovaj važan predmet.

Na ovaj način smo vam, pored besplatnog online kursa iz matematike, omogućili i tradicionalnu pripremnu nastavu srednjoškolske matematike, da što lakše i uspešnije savladate jedan od najvažnijih predmeta, koji predstavlja osnovu stručnih predmeta na ITS-u.

Naš cilj je vaš uspeh. Osluškujemo vaše potrebe i obezbeđujemo vam najbolje znanje i veštine.

Želimo da budete uspešni kao i 93,15% studenata ITS-a koji su vrlo lako našli zaposlenje. Želimo da budete neko ko će odlučivati i ko će menjati stvari u IT svetu, od kojih će drugi učiti. Želimo da budete najbolji!