studentski servis Login | Gost nalog
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
„Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na koji se studentima pružaju znanja je kardinalno velika. Na ITS-u je studentu pruženo sve, na njemu je samo da uči i u tom slučaju ne postoji ni najmanja mogućnost da ne uspe. Još jednom bih ponovio: ovde stičem znanja koja su stvarno praktična i koja će mi veoma značiti. Ja sebe kroz pet godina vidim kao vlasnika jednog malog do srednjeg uspešnog IT preduzeća.”

Pogledajte ostale utiske studenata>>>
MILOŠ ĐAKOVIĆ, DIPLOMAC

ONLINE PRIJAVA

Vaše studije počinju ovde

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije školuje buduće inženjere. Akreditacija koju nam je izdalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije svedoči o visokom kvalitetu nastavnika i saradnika, nastavnog procesa, prostora i laboratorijskih kapaciteta. Naši diplomirani studenti svojim karijerama dodatno potvrđuju naš kvalitet. Posebno ističemo jedinstvenu priliku da Vaše studentske dane provodite u idelanom ambijentu za buduće inženjere - tehnološkom centru kompanije Comtrade. Naša vizija: najbolja teorija i najsavremenija praksa, svoje ostvarenje ima upravo u partnerstvu sa liderom u oblasti informacionih tehnologija - kompanijom Comtrade.

 

Za prijavljivanje na ITS, popunite podatke u nastavku. Kada ostavite Vaše podatke, kontaktiraće Vas naš savetnik iz Studentske službe. Za sve detalje stojimo na raspolaganju i radujemo se Vašem pozivu.

 

Naši telefonski kontakt je:
+381 (0)11 2096 777, radnim danima od 09 do 17 časova.

Popunite polja u nastavku


Izaberite studijski program:
Izaberite paket studija:
Standard
Premium
Exclusive
Izaberite način plaćanja:
Odjednom (sa popustom od 10%)
Na 2 rate (sa popustom od 5%)
Na 12 rataITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija
UPIS | PROGRAMI | ŠTA DOBIJATE | e-UČENJE | ŽIVOT ŠKOLE | O NAMA | GALERIJA | SHOP