studentski servis Login | Gost nalog
BRZI LINKOVI
BUDITE OBAVEŠTENI

Unesite podatke i svakih 15 dana na Vašu adresu stizaće
ITS studentske novosti

STUDENTI O ITS-u
Petar Gnjidić„Odvek sam želela da se bavim programiranjem, ali i da prenosim svoje znanje drugima. Zbog jasno definisanih predmeta, koji pružaju mnogo praktičnih znanja, i završnih projekata, odlučila sam da upišem ITS. Specifično za školovanje na ITS-u je to što sam, nakon programerskih znanja, stekla i veštine prezentovanja, pa samim tim i poželela da plasiram svoje znanje dalje. Programeri se inače retko odlučuju za drugačije pristupe programskim jezicima od „suvog programiranja”, ali najveća potvrda znanja je kada ste u mogućnosti da svakome objasnite programiranje. Odmah nakon što sam diplomirala 2012. godine, dobila sam ponudu da ostanem kao predavač na ITS-u, što sam rado prihvatila. Trenutno radim kao saradnik u nastavi na više programerskih predmeta na studijskim programima Informacione tehnologije i Elektronsko poslovanje. Angažaovana sam i u zimskim i letnjim školama programiranja, što dovoljno govori o kvalitetu stečenih znanja tokom školovanja.
Pogledajte ostale utiske studenata>>>

VANJA ČONIĆ, DIPLOMAC

ONLINE PRIJAVA

Vaše studije počinju ovde

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije školuje buduće inženjere. Akreditacija koju nam je izdalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije svedoči o visokom kvalitetu nastavnika i saradnika, nastavnog procesa, prostora i laboratorijskih kapaciteta. Naši diplomirani studenti svojim karijerama dodatno potvrđuju naš kvalitet. Posebno ističemo jedinstvenu priliku da Vaše studentske dane provodite u idelanom ambijentu za buduće inženjere - tehnološkom centru kompanije Comtrade. Naša vizija: najbolja teorija i najsavremenija praksa, svoje ostvarenje ima upravo u partnerstvu sa liderom u oblasti informacionih tehnologija - kompanijom Comtrade.

 

Za prijavljivanje na ITS, popunite podatke u nastavku. Kada ostavite Vaše podatke, kontaktiraće Vas naš savetnik iz Studentske službe. Za sve detalje stojimo na raspolaganju i radujemo se Vašem pozivu.

 

Naši telefonski kontakt je:
+381 (0)11 2096 777, radnim danima od 09 do 17 časova.

Popunite polja u nastavku


Izaberite studijski program:
Izaberite paket studija:
Standard
Premium
Exclusive
Izaberite način plaćanja:
Odjednom (sa popustom od 10%)
Na 2 rate (sa popustom od 5%)
Na 12 rataITS TV
Video obilazak škole
ITS školski kanal>>> Profesori i nastavni tim

ITS nastavnički kanal>>>

Predstavljanje predmeta

ITS kanal o predmetima>>>

PITAMO VAS
Koji uređaj najviše koristite u toku dana?

laptop
PC
tablet
mobilni telefon

 
garancija
UPIS | PROGRAMI | ŠTA DOBIJATE | e-UČENJE | ŽIVOT ŠKOLE | O NAMA | GALERIJA | SHOP