Svi studenti ITS-a dobijaju besplatno Tesla tablet sa ITS logom. Pogledajte kako izgleda posebna serija Tesla tablet računara koji će imati samo naši studenti.

ITS_TESLA_tablet

Studenti ITS-a u nastavi svakodnevno koriste najsavremenije TESLA tablete, koji su proizvod najuspešnije domaće IT kompanije, Comtrade. Zahvaljujući ovim tabletima i savremenom pristupu obrazovanju, studentima su dostupne različite obrazovne aplikacije, brzi pristup internetu i interaktivna nastava.

Sve obrazovne aplikacije na jednom mestu

Svaki student dobija svoj TESLA uređaj sa unapred instaliranim aplikacijama, koje se koriste u nastavnom procesu ITS-a.

Sve potrebne obrazovne aplikacije već su instalirane u TESLA tabletima, a pomoću njih studenti mogu da vežbaju matematiku i da lakše uče strane jezike, kao i da pristupe online biblioteci, informacionom sistemu škole, studentskom portalu, platformi za podršku učenju i Android aplikaciji ITS-a.
Sve što vam je potrebno sada se nalazi na jednom mestu i možete im pristupiti gde god da se nalazite.

TESLA tableti su ponos kompanije Comtrade i predstavljaju dokaz da domaće kompanije i te kako mogu da kreiraju odličan IT proizvod i sa njime budu konkurentni na svetskom tržištu.

TESLA tablet karakterišu:

  • Intel® Bay Trail Z3735G Quad Core 1.83 Ghz procesor
  • Odličan IPS 7″ ekran
  • Izdržljiva 3000 mAh baterija
  • Tanko kućište
  • GPS i Bluetooth najnovije generacije

Ujedno, oni predstavljaju i dokaz da su studentima ITS-a na raspolaganju najbolji resusi za što kvalitetnije i interesantnije školovanje.

Korišćenje tablet računara u nastavi je novi koncept obrazovanja, koji na najbolji način olakšava saznavanje, učenje, kao i rešavanje određenih zadataka. Studentima omogućava pravovremeno informisanje, kao i efikasniju komunikaciju sa profesorima koji su im dostupni online, 24 časa dnevno.

tesla_tablet_ikonice

Interaktivnost − novi koncept obrazovanja

Novi koncept obrazovanja koji se primenjuje na ITS-u podrazumeva da se u nastavi koristi savremena oprema, projektori, interaktivne table, tablet i laptop računari povezani wireless mrežom.
Studenti su aktivno uključeni u nastavni proces. Nastavni materijali nakon svakog časa dostupni su putem Android aplikacije. Takođe, ispite mogu da prijave putem mobilnog telefona. Putem e-maila automatski dobijaju podsetnik o početku prijava i prijavljenim ispitima, a rezultate mogu pogledati i od kuće.

Sve ove pogodnosti čine nastavni proces na ITS-u. Ovaj način obrazovanja studenta čini aktivnim i uključuje ga u rad i diskusiju na predavanjima. Interaktivna nastava, kao i ovaj način prenošenja i sticanja znanja, pokazao se kao mnogo napredniji i efikasniji od tradicionalnog učenja.