Nova ITS iOS aplikacija

IT znanje na klik od vas


Nadogradite svoje IT veštine na najsavremeniji način!
Za studente ITS-a kreirali smo edukativni alat po najsavremenijim standardima – ITS iOS aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

Da li ste spremni da promenite način na koji ste do sada učili? Da nova znanja usvajate na brži i lakši način? Da li ste spremni da iskusite nešto jedinstveno i revolucionarno u svom obrazovanju?

Besplatna ITS iOS aplikacija vam omogućava pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način savladavanja gradiva – preko vašeg telefona ili tablet uređaja.
Preuzmite aplikaciju.Inovativno rešenje za moderno IT obrazovanje

Besplatna ITS iOS aplikacija namenjena je našim studentima i omogućava im jedinstven pristup e-Learning platformi. Savremen način učenja poput ovog daje priliku svim budućim IT stručnjacima da savladaju potrebna znanja i veštine – preko svog iPhone ili iPad uređaja.

Aplikacija Visoke škole za informacione tehnologije – ITS proširuje iskustvo tradicionalnog pristupa nastavi, smeštajući kompletan materijal sa predavanja u vaš omiljen Apple gedžet.  Preuzmite aplikaciju.Testirajte svoje znanje, bilo kada i bilo gde

ITS aplikacija vam omogćava da u svakom trenutku testirate svoje znanje iz oblasti koju studirate. U samo nekoliko klikova saznaćete da li ste napredovali i naučili sve potrebne lekcije. Izaberite, prevucite, dopišite tačan odgovor, jednostavno i lako. Sada i vi možete testirati svoje znanje, bilo kada i bilo gde.

Uživo predavanja

Od sada, nezavisno od mesta gde se nalazite, preko live streama možete uživo pratiti aktuelna predavanja i seminare i, poput ostalih vaših kolega, aktivno i ravnopravno učestvovati u nastavi iako se ne nalazite u učionici ili amfiteatru. Čak i ako ste propustili pojedine lekcije, pomoću ITS iOS aplikacije uvek ih možete ponovo pogledati, pa i više puta putem naše Video arhive.

Lako, brzo, jednostavno

Putem aplikacije možete pronaći odgovore na sva pitanja i zadatke iz lekcija. Skinite potrebne materijale za učenje, pristupite ogromnoj bazi multimedijalnog i interaktivnog sadržaja, pregledate odgovore iz baze često postavljenih pitanja.

Ostanite u toku sa svim dešavanjima na ITS-u

Ostanite u toku sa svim aktivnostima u vezi sa nastavom na ITS-u, dešavanjima sa predavanja i aktuelnostima na programima Elektronsko poslovanje, Informacione tehnologije, Informacioni sistemi i Računarska multimedija.

Sve što je potrebno za učenje – na samo jedan dodir od vas

Bez obzira na to da li ste na putu, odmoru ili na ulici, sada u svakom trenutku kod sebe imate moćan alat koji će vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju.

Pristupite lekcijama, skriptama i multimedijalnom sadržaju, preuzmite materijale, uključite se uživo u predavanje, rešite testove, organizujte svoje zadatke putem mobilnog telefona ili tablet računara. Sve vam je nadohvat ruke, uvek i svuda.

Besplatna ITS App

  • Znanje na dodir i svuda sa vama
  • Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od vas
  • Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde
  • Pratite predavanja uživo
  • Ostanite povezani van časa
  • Budite u toku sa svim informacijama
slika

Preuzmite aplikaciju odmah

ITS iOS aplikaciju možete preuzeti preko prodavnice App Store (klikom na sliku).

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte i vi učenje preko ITS iOS aplikacije!