ITS iOS i Android aplikacija

Nadogradite svoje IT veštine na najsavremeniji način!Za studente ITS-a kreirali smo edukativni alat po najsavremenijim standardima – ITS iOS i Android aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.Da li ste spremni da promenite način na koji ste do sada učili? Da nova znanja usvajate na brži i lakši način? Da li ste spremni da iskusite nešto jedinstveno i revolucionarno u svom obrazovanju? Besplatna ITS iOS i Android aplikacija vam omogućava pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način savladavanja gradiva – preko vašeg telefona ili tablet uređaja.


Inovativno rešenje za moderno IT obrazovanje

Besplatna ITS iOS i Android aplikacija namenjena je našim studentima i omogućava im jedinstven pristup e-Learning platformi. Savremen način učenja poput ovog daje priliku svim budućim IT stručnjacima da savladaju potrebna znanja i veštine – preko svog Androida, iPhone ili iPad uređaja.

Aplikacija Visoke strukovne škole za informacione tehnologije – ITS proširuje iskustvo tradicionalnog pristupa nastavi, smeštajući kompletan materijal sa predavanja u vaš omiljen Apple ili Android uređaj.Sve što je potrebno za učenje – na samo jedan dodir od vas

Nikada nije bilo lakše pripremiti se za kolokvijum ili ispit. ITS aplikacija vam omogućava da u bilo kom trenutku testirate svoje znanje iz predmeta koji učite. Nakon samo nekoliko klikova saznaćete da li ste spremili sve potrebne lekcije. Izaberite, prevucite, dodajte tačan odgovor, jednostavno i lako. Sada i vi možete testirati svoje znanje, ma gde da se nalazite.

Možete četovati sa svojim profesorima u svakom trenutku, rešavati razne testove, gledati zanimljive video-materijale. Uživo možete pratiti razna predavanja i seminare, razmenjivati utiske i znanja sa ostalim studentima. Još više ćete moći da upotpunite svoje znanje.

Pristup materijalu sa predavanja bilo kad i bilo gde

Lako do svih potrebnih materijala za učenje. Više ne morate kad propustite predavanje da propitujete kolege šta ste propustili. Sve dostupne materijale sa predavanja možete preuzeti preko aplikacije Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije i vaše lakše učenje može da počne.

Live Chat

Videos

Tasks

Live Class

Courses

Messages

Testirajte svoje znanje, bilo kada i bilo gde

ITS aplikacija vam omogćava da u svakom trenutku testirate svoje znanje iz oblasti koju studirate. U samo nekoliko klikova saznaćete da li ste napredovali i naučili sve potrebne lekcije. Izaberite, prevucite, dopišite tačan odgovor, jednostavno i lako. Sada svoja znanja možete proveriti bilo kad.

Lako, brzo, jednostavno do novih znanja

Putem aplikacije možete pronaći odgovore na sva pitanja i zadatke iz lekcija. Skinite potrebne materijale za učenje, pristupite ogromnoj bazi multimedijalnog i interaktivnog sadržaja, pregledajte odgovore iz baze često postavljenih pitanja.


Preuzmite iOS i Android aplikaciju odmah

ITS iOS aplikaciju možete preuzeti preko prodavnice App Store ili Google Play Store prodavnica (klikom na slike).

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pritom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte i vi učenje preko ITS iOS i Android aplikacije!